Channeling van Aartsengel Sandalphon over contact met de Aarde

Ik Ben Aartsengel Sandalphon. Als een zachte bries raak ik de mensen aan om hen te herinneren aan hun innerlijke Godin: hun vrouwelijke energie van geven en delen, zorgen een creëren, van intuïtie. Deze energie wordt bij uitstek vertegenwoordigd door Moeder Aarde. Moeder Aarde is geen levenloos stuk steen dat door de ruimte zweeft. Zij is de fysieke manifestatie van Lady Gaia, die zich opoffert zodat zoveel wezens de dualiteit mogen ervaren om zo als ziel te ontwaken.

De tijd van het grote ontwaken komt naderbij en om deze tijd goed te laten verlopen, is er een terugkeer van de vrouwelijke mystiek nodig. Niet ter vervanging van de mannelijke krachten, maar als aanvulling daarop. Graag nodig ik jullie uit contact te leggen met jullie innerlijke, vrouwelijke energie en met het wezen van de Aarde.

 

Graag vraag ik jullie iedere dag een moment stil te staan bij de natuur en je hart te openen voor de aarde. Dit kun je doen in eigen tuin, een park in de buurt, aan zee of zelfs op een balkon (als er maar planten zijn). Terwijl je dit doet is het belangrijk je voeten stevig neer te zetten. Stel je voor dat zich onder iedere voet een lotusbloem bevindt. Open deze bloemen om contact te leggen met de helende kracht van de Aarde. Neem deze in je op. Stel je voor dat er tegelijkertijd een wortel van je stuitje de Aarde in loopt om overtollige energie af te voeren naar de Aarde. Zij transformeert het zoals ze tuinafval tot vruchtbaar compost transformeert.

Wanneer je geheel gevuld bent met aarde energie, open je je kruin chakra. Stel je deze ook voor als een schitterende lotus. Laat het Licht van de kosmos je hoofd, nek, schouders, en borst vullen. Vult je hart tot deze overstroomt en stuur het Licht nu vanuit je hart met onvoorwaardelijke liefde naar de Aarde. Stuur het naar bossen en bergen, heuvels en meren. Stuur het naar de Golf van Mexico. Maar bovenal: stuur het met dankbaarheid naar Lady Gaia, het Lichtwezen van Moeder Aarde.

Zorg deze maand met liefde voor jezelf en de natuur om je heen. Zegen de boom in de straat, de plant in je woonkamer. Dat waar je aandacht aan schenkt, neemt toe. Geef je liefdevolle aandacht daarom aan de natuur en je eigen vrouwelijke natuur (N.B. ook mannen hebben vrouwelijke energie in zich). Het zal je helpen de nieuwe energieën te integreren.

Ik Ben Aartsengel Sandalphon en ik ben hier om je te helpen  jouw vrouwelijkheid en contact met de aarde te versterken.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.