Channeling Aartsengel Gabriel tijdens volle maan juli 2010

Geliefde Lichtwerker,

Wij, de engelen en opgestegen meesters, zijn blij met jullie maan meditaties. We zijn vergenoegd dat steeds meer mensen op aarde terugkeren naar een natuurlijkere staat van zijn door zich te verbinden met de maan, de sterren en de aarde. Het werken met de 13 manen kalender, door sommige bekend als de Maya kalender, draagt sterk bij aan dit proces. We willen jullie bedanken voor het wegschenken aan de engelen en de kracht van de maan van alles wat jullie grotere goed niet langer dient.  Ik neem het van je over en mijn gelifde broer, aartsengel Zadkiel transmuteert alle negatieve energieen en vervangt deze door zuiver, kosmisch Licht. Door je zorgen los te laten, ontstaat er in jullie een leegte, die vergelijkbaar is met het zogenoemde nulpuntveld. Deze leegte bestaat uit pure, ongedefinieerde, kosmische energie, die erop wacht gebruikt te worden voor het hogere goed.

Hier komt jullie vrije wil om de hoek kijken aangezien jullie de energie mogen gebruiken zoals jullie willen. Laat het in je opbouwen. Geef het water alsof het een kostbaar zaadje is. en gedurende de volgende nieuwe maan kun je het aanwenden door het jouw intantie mee te geven om zo te beginnen aan een nieuwe, vreugdevolle manifestatie in jouw leven. Je kunt hierbij een beroep doen op mijn geliefde broer Michael om je het nodige (zelf-)vertrouwen te geven. De tijd snelt voort en de energie vibratie op de aarde versnelt. Nu is de tijd om in je Ware Zelf te gaan staan. Wees alles dat je kunt zijn. Heb jezelf liefde zoals je nu bent en geef jezelf de ruimte te groeien in liefde en eenheid.

Ik wil jullie graag inspireren om de energie van de volgende volle maan te gebruiken voor het thema eenheid en  interconnectedness door alles los te laten wat jou gescheiden houdt van anderen, van liefde en van de Bron. Voor nu verlaat ik jullie en geef jullie mijn zegen. Ik Ben Aarsengel Gabriel.

* De originele channeling is in de Engelse taal, mijn spirituele taal, en te vinden op:

Een gedachte over “Channeling Aartsengel Gabriel tijdens volle maan juli 2010

 1. Hilda

  Lieve Kathelijne,
  Heerlijk het besef dat we al onze zorgen aan de Engelen mogen afgeven hé ! Zo eenvoudig en het werkt meteen.
  Vanmorgen trok ik een kaart van Gabriël en daarin stond: “Wees niet bang, ik ben bij je.” Nu heb ik meteen al mijn angst aan hem gegeven.
  Bedankt voor het delen !
  Warme hartegroet,
  Hilda C.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.