Channeling Aartsengel Chamuel, nieuwe maan in Leeuw 2010

Tijdens de meditatie op de nieuwe maan van gisteren, werd er gefocust op relaties met jezelf en met anderen. Aartsengel Chamuel gaf onderstaande liefdevolle input, die veel doet denken aan de channeling tijdens de nieuwe maan in Stier. Blijkbaar blijven deze lessen van kracht! Ik hoor weer graag jullie ervaringen via de blog of mail.

10 Augustus 2010

“Geliefde Lichtwerkers,

Ik dank jullie voor het openen van jullie hart en het sturen van liefde en heling naar de wereld via het Grid, naar plaatsen waar ongemak en onrust heerst.

Landen overstromen en ook de wateren van emoties lijken over te vloeien in het leven van veel mensen. We leven in tijden van grote veranderingen en wanneer energieën en vibraties verhogen, werkt dit als het doorroeren van jullie persoonlijke ketel. Dingen die naar bodem van jullie bewustzijn gezakt leken, worden door het geroer en geschud van de toenemende trillingen weer naar de oppervlakte gebracht.

Hoewel dit moeilijk kan zijn en kan leiden tot gevoelens van angst, boosheid en lijden, willen we jullie laten weten dat er geen reden is voor angst. Ga deze gebeurtenissen aan met een nieuwsgierige en ontdekkende geest. Kijk naar de ingrediënten van jouw persoonlijke ketel. Wat drijft daar op de oppervlakte? Wat vertelt het je? Wil je er wel een hapje van? Zijn dit dingen die je nog steeds wilt en nodig hebt? Of hebben ze hun doel gediend en is het tijd ze te laten gaan?

Oude gedachtepatronen en gedragingen worden op dit moment in veel relaties tot uiting gebracht. Dit zijn prachtige mogelijkheden voor groei en expansie. Ze vragen van je dat je een stapje naar achteren doet en werkelijk kijkt in de spiegel die de ander voor je ophoudt. Wellicht weerspiegelt het de relatie die je hebt met jezelf. Kijk naar iedere uitdaging door de ogen van liefde en vraag jezelf “wat zou Liefde doen?”

 

Wanneer je hier moeite mee hebt en merkt dat je hart gesloten is, roep mij en mijn engelen van liefde dan alsjeblieft aan om je hart te openen.  Je kunt dit proces eventueel ondersteunen door rozenkwarts te dragen om je te helpen je hart te openen en verzachten.

Wij zien zo vaak dat mensen hunkeren naar liefde. Ze zoeken het om hen heen. Ze kijken naar de ander en willen dat die hun met liefde vult. Maar als er geen zelfliefde is, dan kan geen andere mens ter aarde dat gebrek in je vullen. Omhul jezelf daarom de komende weken met een dekentje van zachte, roze, liefdevolle energie. Wees voor jezelf de vriend(in) die je in de ander zoek. Behandel jezelf zoals je zou willen dat anderen je behandelen. Geloof in wie je bent. En zodra je begint je hart te openen en vullen met liefde, kun je deze liefde ook sturen naar de mensen van wie je houdt en vervolgens naar de mensen met wie je mogelijk moeite hebt.

Liefde is de grootste kracht op aarde. Laat het je vullen en versterken en laat het van je uitstralen naar ieder die je ontmoet.

Wij, vanuit de wereld der engelen, hebben jullie innig lief. Onze liefde is altijd bij jullie, wachtend op jullie uitnodiging. We zijn trots op jullie, Lichtwerkers, en we houden van jullie om wie jullie zijn. Ontvang deze liefde alsjeblief van ons engelen en van God/Godin.

Ik ben Aartsengel Chamuel en ik breng jullie deze waarheden.”

 

Channeling door Cathelijne, http://www.angellightheart.nl

fullsizeoutput_1b71

 

Een gedachte over “Channeling Aartsengel Chamuel, nieuwe maan in Leeuw 2010

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.