Wekelijkse Healing Lijst.

Iedere zondagavond stuur ik reiki op afstand naar de mensen (en dieren) op mijn Healing List. Ik roep hierbij ook de hulp van de aartsengelen in.

Je kunt je opgeven voor de Wekelijkse Healing Lijst door mij een mail te sturen of onder dit berichtje te reageren.

Je kunt je naam en dat waarvoor je healing wenst doorgeven. Het toesturen van een foto is ook mogelijk.

Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Mocht je een donatie willen doen als dank voor mijn tijd, dan is dat zeer welkom en wil ik je daar bij voorbaat voor bedanken.

Deze healing is geen vervanging voor doktersbezoek. Als je (serieuze of aanhoudende) lichamelijke of geestelijke klachten heb, ga dan direct naar je huisarts.

Je reacties zijn altijd van harte welkom.

13 gedachten over “Wekelijkse Healing Lijst.

 1. engelentherapiecoach Berichtauteur

  Lieve Faria,

  dank je wel voor je openhartige verhaal. Ik ga je toevoegen op de wekelijkse healing lijst.
  Je geeft zelf aan dat je lichaam veel vocht en emoties vast houdt. Ik zal de engelen dus vragen je te helpen met het verwerken en loslaten van emoties, zodat je via die weg het vastgehouden vocht ook los kunt laten. Wellicht kan de meditatie met Zadkiel je daarbij ook helpen.
  Wat mogelijk voor jou ook kan helpen, is liefdevoller naar jezelf te zijn (hierbij kan de meditatie van Chamuel je helpen). De spirituele wet van aantrekkingskracht stelt dat dat waar we aandacht aangeven, toeneemt. En er is een mooi gezegde “what you resist persists”. Juist het weerstand bieden aan wat er nu in je leven is, maakt dat je er als het ware in vast blijft zitten en er meer van aantrekt. Dus naast het werken aan het anders omgaan met emoties, kan het je misschien helpen liefdevol te kijken naar jezelf en je lichaam en te accepteren dat het op dit moment is zoals het is. Juist als je dat kunt, kan er ruimte komen toe te werken naar een lichaam dat gezonder en slanker is.
  Van boven kunnen er zeker wonderen worden verricht (grappig terwijl ik dit zeg, hoor ik op de achtergrond in een TV programma een man zeggen ‘miracles do happen”…wat een prachtige bevestiging!).
  Daarnaast zijn wij hier om te leren, groeien en ons eigen leven te manifesteren. Iedere situatie in ons leven geeft ons de mogelijkheid te leren en te groeien. Wat kan deze situatie jou leren?
  Mocht je willen werken aan een andere relatie met jezelf, je emoties en je lichaam, dan kan ik je daarin coachen. Dat kan ook via mail en skype. Meer informatie staat op http://www.engelentherapiecoach.nl.
  In ieder geval sta je op de healing lijst.
  Ik hoor graag je reactie.
  Lieve engelengroet,
  Cathelijne

  1. Faria

   Beste Cathelijne

   Bedankt voor uw reactie, ik zie het nu pas. Ik heb net meteen de meditatie van engel Chamuël en engel Zadkiël gedaan en het voelt heel prettig…
   Dank u wel.
   kan ik deze 2 meditaties ook in mp3 vorm krijgen via de mail?
   Graag hoor ik van u…

   Vriendelijke groet,

   Faria Chitanie

 2. gina

  ik wil me graag opgeven voor de engelenhealing
  Ik ben 3 weken geleden geopereerd aan spataderen, sindsdien heb ik me nog geen enkele dag goed gevoeld. heb heel veel pijn in mijn linkervoet alsof dat deze verhit is en maak al bijna 3 weken constant koorts.
  De dokter snapt er niets van want aan mijn voet zie je niets, maar ik verga van de pijn.
  Ik begin stilaan de moet te verliezen, en slapen doe ik ook bijna niet
  Hopelijk doet een engelenhealing me opnieuw wat beter voelen.
  Heel lieve groeten
  Gina

  1. engelentherapiecoach Berichtauteur

   Lieve Gina,

   wat vervelend dat je zoveel last hebt van je voet na de operatie. Ik heb je toegevoegd aan de healing list en je blijft daar op staan, tot je me laat weten het niet meer nodig te hebben. Ik stuur je iedere zondagavond healing (meestal ergens tussen 7 en 9). Deze healing is een korte healing. Wil je een echte afstandsbehandeling voor jou alleen, dan kunnen we daarvoor ook een afspraak maken (http://www.engelentherapiecoach.nl/index.php/healing-op-afstand).

   Natuurlijk kun je zelf ook met de engelen werken aan je herstel. Wellicht kan een combinatie van affirmaties en visualisaties je daarbij helpen.

   Aartsengel Rafael is de grote helende engel. Je kunt hem aanroepen en om hulp vragen, bijvoorbeeld:
   “Lieve Aartsengel Rafael, stuur alstublieft heling en verkoeling naar mijn voet. Ondersteun alstublieft de gezondheid van mijn voet, help me vol kracht te staan op deze aarde terwijl ik het pad van mijn hart en ziel volg.”

   Affirmaties zijn positieve uitspraken die je kunt herhalen. Louise Hay heeft hier veel over geschreven en schrijft er veel heling aan toe, wat ook wordt bevestigt door de werking van de spirituele Wet van Aantrekkingskracht.
   Enkele affirmaties:
   *Mijn voet is gezond en krachtig.
   *Ik sta rustig en kalm in het leven.
   *Ik vertrouw op het zelfhelend vermogen van mijn lichaam.

   Een aantal visualisaties:
   *Stel je voor dat je terwijl je inademt helend engelen licht door je kruin inademt. Laat dit licht je hele lichaam instromen. Wat het ook maar tegenkomt aan ongezondheid, koorts etc neemt het mee naar beneden om via je voeten de grond in te gaan. De aarde weet wat ze er mee moet doen en kan het voor je transformeren.
   *Stel je voor dat je healing inademt en pijn uitademt. Doe dit een tijdje lang, eventueel je voorstellend dat je de pijn via je voeten uitademt.
   *Stel je voor dat Aartsengel Rafael aan je voeteneind staat en zijn handen op jouw voet legt. Helende energie (zijn kleur is groen en daarnaast is blauwwit licht helend, beschermend en verkoelend) stroomt van zijn handen je voet in. Voel hoe dit je voet tot rust brengt en alle cellen in harmonie brengt.

   Hopelijk helpt dit je op weg. Wil je verdere hulp, mail me dan op engelentherapiecoach AT hotmail.com

   Veel sterkte!

   Lieve engelengroet,
   Cathelijne

 3. Elvira

  Hallo Cathelijne,

  Ik heb ook een berichtje op Youtube voor je achtergelaten.
  Ik heb je engelen meditatie gedaan van Archangel Chamuel, omdat ik meer zelfvertouwen in mijzelf en in mijn relatie met mijn vriend Twan wil hebben.
  Wij hebben het allebei erg druk en zien elkaar daardoor veels te weinig. Ik zou graag willen dat er meer balans komt in onze relatie. Kunt u mij hierin helpen? Graag ontvang ik u reiki, engelen healing op afstand. Alvast bedankt voor u tijd en energie.

  Warme groeten van
  Elvira

  1. engelentherapiecoach Berichtauteur

   Lieve Elvira,

   hartelijk dank voor je fijne reactie en de donatie. Dat wordt heel erg gewaardeerd.
   Ik zet je meteen op de healing lijst en stuur je vanavond angelic reiki op afstand (dit doe ik op de zondagavond ongeveer tussen 8 en half 9). Als je wilt kun je die tijd zelf even rust nemen, een fijn muziekje opzetten en een kaarsje branden om de energie te ontvangen.
   Daarnaast zal ik je later vandaag nog uitgebreider mailen via mijn eigen hotmail.
   Warme engelengroet,
   Cathelijne

 4. engelentherapiecoach Berichtauteur

  Beste Sander,

  ik was afgelopen week op vakantie, maar zet je alsnog op de lijst. Je ontvangt dan heling op de komende drie zondagavonden (gewoonlijk zo tussen 19 en 20 uur). Ik raad altijd aan die tijd te gebruiken om te ontspannen en eventueel te mediteren om je open te stellen voor de heling.
  Hartelijke engelengroet,
  Cathelijne

 5. Provost Nancy

  Beste Cathelijne,
  Ik hou me zelf ook bezig met de engelen en de lenomard. Maar ik ben nog niet zeker genoeg van mezelf. Mijn man heeft 2 jaar geleden kanker gekregen( mondkanker). Die is nu verdwenen. Maar zoals je weet is kanker een ziekte die altijd terug kan keren. Ik heb aartsengel rafael al om hulp gevraagd. Toen ik de engelenkaart trok met de vraag hoe het volgende onderzoek zal zijn van mijn man trok ik aartsengel rafael. Op mijn altaar staat zijn kaart nu. Ik zou je graag om hulp vragen om mijn man in je wekelijkse healing lijst te nemen. Zijn naam is Dominique Gekiere (Musty). Ik probeer zelf veel positieve energie te sturen maar ben nog heel onzeker. Maar ik probeer al positief te denken. Met vriendelijke groeten

  1. engelentherapiecoach Berichtauteur

   Lieve Nancy,

   Wat fijn om te horen dat de kanker bij je man is verdwenen, maar ik begrijp je zorg. De statistieken van kanker zijn niet om vrolijk van te worden. toch is het goed je niet te laten regeren door dit soort cijfers. Ik heb daarvan ooit eens in een boek een mooi voorbeeld gelezen. Er waren twee mannen met dezelfde achternaam opgenomen met longproblemen. Meneer 1 kreeg te horen kanker te hebben en kort te leven, meneer 2 kreeg te horen dat hij een longonsteking had die goed te behandelen was. Meneer 1 stierf en meneer 2 bleef leven…maar de gegevens waren verwisseld. dus de man met de longonsteking overleed en de man met dodelijke kanker leefde.
   Prachtige voorbeelden van de kracht van de geest.
   Natuurlijk ligt het niet zo simpel. We weten niet wat iemand levenspad is en wat de eindtijd van ons leven is. Daarin valt vrije wil niet altijd in te zetten.
   Niettemin is het belangrijk NU ten volle te leven en te genieten van elkaar zonder angst voor de toekomst maar met dankbaarheid voor het nu.
   en prachtig dat de aartsengel Rafael je bevestiging stuurt via de kaarten!
   Ik wil je man met alle liefde drie weken op de heling lijst zetten…maar…dan moet hij dat ook zelf willen. Ik hoop dat je me dat nog even wilt bevestigen. Dat vind ik altijd heel belangrijk.
   Lieve engelengroet,
   Cathelijne
   ik wil je man met alle liefde op de lijst plaatsen.

   1. Provost Nancy

    Beste Cathelijne,
    Bedankt voor de snelle reactie. Mijn man heeft er geen problemen mee dat hij op de lijst staat. Ik zal hem helpen om hem open te stellen in de healing. We zullen samen ons volledig open stellen voor de positieve energie. Ik voel de engelen dicht bij ons.
    Lieve groeten Dominique en Nancy

 6. engelentherapiecoach Berichtauteur

  Wat mooi dat je de engelen dichtbij voelt! Hoe meer je je open stelt, hoe meer dit het geval zal zijn.

  Ik heb julie saampjes toegevoegd en de bevestigingsmail is naar jullie onderweg.
  Wanneer jullie speciale ervaringen hebben, hoor ik het graag.

  Een donatie is welkom, maar voel je niet verplicht.

  Helende groetjes,
  Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.