Channeling Aartsengel Gabriel, Niewe Maan, 8 September, 2010

Ik Ben Gabriel, brenger van goed niews, beschermer van de maan, aartsengel van het goddelijke vrouwelijke. Ik ben hier vandaag, tijdens deze nieuwe maan, gekomen om mijn respect over te brengen en je te inspireren.

Nu is de tijd om de Innerlijke Godin te omhelzen en te begrijpen dat je leeft in een wereld van yin en yang, mannelijk en vrouwelijk, licht en donker. Deze krachten balanceren elkaar in een eeuwige dans van energieën. En door de kosmische dans op aarde doet jouw ziel ervaring op, leer je en groei je.

De lessen die ik vandaag onder jullie aandacht breng is die van het vrouwelijke principe van zorgzaamheid. Vaak is het makkelijker zorgzaam te zijn voor anderen dan voor jezelf. Veel Lichtwerkers sturen heling naar zieken, de aarden en mensen die behoeftig zijn, maar ze vergeten zichzelf. Ik zou willen zeggen: Heler, heel jezelf. Je kunt er pas werkelijk voor de ander zijn als je eerst goed voor jezelf zorgt.

De wereld van vandaag de dag is nog steeds erg georiënteerd op het mannelijke principe met mensen die meer vanuit hun hoofd dan hun hart leven. Soms grenst mannelijke doelgerichtheid daarbij aan destructieve hebzucht.

Gelukkig begint er langzaam, maar krachtig een verandering plaats te vinden tijdens deze bijzondere tijd op aarde, waarbij er een balans begint te komen tussen de mannelijke en vrouwelijke energieën: een balans tussen hoofd en hart. En daarmee een balans die doet inzien dat het mannelijke en vrouwelijke waarachtig verschillend is en toch gelijk. Een realisatie dat de Bron bestaat uit een versmelting van God en Godin. En het inzicht dat we door het mannelijke en vrouwelijke in onszelf te omarmen, we kunnen komen tot ware liefde voor onszelf en de ander. Het is daarom een tijd om naar binnen te keren en zorg te dragen voor je ziel. Neem tijd om je lichaam, geest en ziel te verwennen. Zorg goed voor je lichaam door gezond eten en zachte bewegingsvormen. Zorg voor je geest door je te richten op gedachten van zelfliefde en acceptatie. Voed je ziel met meditatie en spirituele oefening.

Wij engelen zijn er klaar voor jullie bij te staan in het proces om alle delen van jullie goddelijk zelf te integreren in jullie dagelijkse, aardse leven. We zijn hier om je te steunen en zegenen en je te helpen herinneren dat je eindeloos en onconditioneel geliefd bent.

Geef tijdens de nieuwe maan je intentie voor de komende maanfase aan mij en ik zal het voor je naar de hemelse wereld dragen.

Ik BEN Aartsengel Gabriel en ik breng je deze waarheden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.