Engelen spotten in Italie

Na de engelen in Strasbourg en het prachtige geschenk van aartsengel Michael in het kerkje in Volterra, wil ik met jullie andere engeen delen die ik tegenkwam op vakantie in Italie.

Wanneer je van engelen houdt en/of met ze werkt zoals ik, dan is het altijd inspirerend om beelden en schilderijen van engelen te zien. Op vakantie vind ik het dan ook leuk in kerkjes en kathedralen op zoek te gaan naar beeltenissen van engelen.

Hoewel engelenkunst een interpretatie is van de kunstenaar en dus een symbolische weergave, kan het genieten van engelenkunst je zeker meer in contract brengen met de engelen.

Het genieten van engelenkunst, brengt je in een hogere energiefrequentie en dat brengt je dichterbij de engelen. Mijn ervaring is dat het maken en zien van engelenkunst het me vergemakkelijkt op hen af te stemmen.

Dus kijk mee en geniet. Wie weet helpt het jou ook een prettigere staat van bewustzijn te ervaren die je dichterbij de engelen brengt. En heb je zelf mooie engelenfoto’s gemaakt op vakantie, mail ze me gerust, dan kan ik bij veel inzendingen een blogartikel maken met wellicht ook jouw vakantiefoto.

Een engel brengt inspiratie in Verona .
Een prachtige, verweerde engelenfresco in Chiesa di Santa Anastasia te Verona

Aartsengel Gabriel in Verona

Een cherubijntje in de Duomo van Verona

Engelenfresco in de Duomo van Verona

Er zijn er nog veel meer om te delen, maar helaas lijkt de blog er niet meer up te kunnen loaden. Dus moeten we het even met deze selectie doen.

 

Engelenbeeld op de Santa Maria della Spina te Pisa

Natuurlijk kun je ter inspiratie ook engelenkunst aanschaffen voor in je eigen woonruimte. Kijk eens op mijn sites www.engelentherapiecoach.nl en www.heart-healingart.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.