Werken met Orbs: Aartsengel Michael

Deze bol verscheen op een foto die ik nam in een kleine kerkje gewijd aan Aartsengel Michaël in de Italiaanse stad Volterra. Ik had even daarvoor met Aartsengel Michaël gecommuniceerd.

Diana Cooper heeft twee boeken geschreven over dit soort bollen, die Orbs genoemd worden, en ze zegt: “de engelen kunnen hun frequentie te verlagen om lichtlichamen weer te geven in een cirkelvorm op de foto’s. Zo vormen ze Orbs die engelachtige energie bevatten en ze blijven licht en energie uitstralen nadat ze zijn afgebeeld. Ieder Orb is een sleutel tot een specifieke energie. Sommige bieden genezing, liefde en verlichting. Anderen geven speciale inwijdingen. Een aantal ervan zijn portalen met het universum. ”

Zij legt verder uit dat als je kijkt naar de Orbs van engelen en andere hoge dimensionale wezens, je het volgende zal mogen ontvangen:

• Specifieke energieën om je te verlichten en je leven te transformeren

• Een verbinding met eenhoorns, engelen, aartsengelen en elfen

• Gereedschappen voor vertrouwen, liefde, “empowerment’’, spirituele groei en hoop

• Voortgaande ontwikkeling en verlichting

Deze Orb is naar ons gestuurd door Aartsengel Michaël. Het straalt bescherming, duidelijkheid en communicatie uit.

Je kunt op verschillende manieren werken met deze Orb:

• Door het simpelweg in een kamer of op je altaar te plaatsen, kan het de trilling van de kamer verhogen en energie van de bescherming, duidelijkheid en een hogere frequentie brengen.

• Je kunt gebruik maken van de kaart als een focus voor je meditatie. Door te kijken naar de Orb kun je afstemmen op de energie van Aartsengel Michaël. • Wanneer je behoefte hebt aan bescherming, duidelijkheid en een betere communicatie op een bepaald gebied in je leven, een foto van jezelf (of een geschreven wens) op de Orb leggen.

• Als je begeleiding wilt ontvangen van Michaël in je dromen, kun je hem hierom vragen en de kaart onder je hoofdkussen leggen (of op je nachtkastje als je hem niet wilt beschadigen).

Je kunt de orb nu bij mij bestellen als postkaart. De kosten zijn 1,50 euro per kaart. Daar komen de verzendkosten bij. Bestellen kan via engelentherapiecoach@hotmail.com. Ook kun je eens een bezoekje brengen aan www.engelentherapiecoach.nl

Liefdevolle engelengroetjes, Cathelijne

9 gedachten over “Werken met Orbs: Aartsengel Michael

 1. Karina Beuckelaers

  Dat ik dit vandaag lees is geen toeval. We zijn de 29ste = opgeteld is dit 11 (een meestergetal). Sinds het overlijden van mijn zoon Tom op 08/05/08 zie ik heel dikwijls Orbs op foto’s en vooral bij mensen die Tom heel nauw aan het hart liggen (ja, ik spreek in de tegenorwoordige tijd omdat ik de aanwezigheid van Tom nog heel sterk voel en ruik).

  Telkens vroeg ik mij af wat die bollen waren. Wanneer ik deze bollen digitaal vergroot is er altijd één of meerdere gezichten te zien, en soms een voorwerp. Het heengaan van Tom is een delicaat gegeven = hij heeft zich van het leven beroofd maar er zit meer achter wat niet voor publicatie vatbaar is (discretie is een must). Ik ben er absoluut zeer van dat de Orbs een specifieke betekenis hebben op bepaalde foto’s maar weet niet dewelke. Tom geeft signalen, in huis, buitenshuis, op foto’s, bij anderen, … Tom had geen keuze en heeft de eer aan zichzelf gehouden (zeldoding -> Tom is bedreigd geweest met letterlijk deze woorden “ofwel ga de gij eraan ofwel je familie en we beginnen met je zuster” … gerechtigheid is datgene wat we, ook Tom, wensen. Niets meer of minder en ik vergeef diegenen die Tom hebben bedreigd maar die Orbs op foto’s blijven voor mij een raadsel in die zin dat ik graag zou weten wie het is : een Engel, Tom, anderen die samen zijn met Tom. Wat pal boven water staat is dat er “communicatie” achter zit en dat ze ons op bepaalde zaken attent willen maken maar nogmaals ik weet niet dewelke. Bovendien zijn het sleutels tot een verklaring maar ik kan het verband niet leggen.
  Veel liefs en licht
  Karina

  1. engelentherapiecoach Berichtauteur

   Lieve Karina,

   wat mooi dat het artikel zo een stukje bevestiging voor je kan zijn. Ik zou je aan raden een mailtje naar Diana Cooper te sturen met je orb foto’s. Zij plaatst er iedere maand enkele op haar site met uitleg en daarin kan dan ook worden aangegeven of dit inderdaad Tom is. Zie: http://www.dianacooper.com/orbs.
   Overledenen kunnen bij ons zijn en op verschillende manieren laten weten dat dit zo is. En soms gebeurt het inderdaad tegenwoordig dat dit via orbs gaat. Dan is er een engel, of ander hoger dimensionaal wezen, die de overledene bij je brengt via de orb op je digitale camera. Een prachtige groet die je wat rust kan brengen en de liefde van Tom.
   Veel kracht en licht gewenst!
   Warme groet,
   Cathelijne

   1. Karina Beuckelaers

    Een hele warme “dank je wel” Cathelijne.
    Het mailtje naar Diane Cooper ga ik zeker doen … eindelijk nà 3 jaar hoop ik een bevestiging te krijgen van wat ik altijd heb vermoed 🙂 ‘k ben echt heel blij !!

    Evenveel kracht, liefde en licht voor jou
    ♥ Karina en Tom ♥

 2. aNNE BEIJ

  GOEDEMIDDAG HEB ZELF OOK IETS MOOIS MOGEN ONTVANGEN IN MIJN TUIN WEET JAMMERGENOEG NIET HOE IK HET MET JULLIE KAN DELEN.IK ZIT OP HYVES EN DAAR STAAN DE FOTOOS GROETJES ANNE PS IK WOON IN FRANKRIJK

  1. engelentherapiecoach Berichtauteur

   Goedmiddag anne, wat leuk dat je reageert! Misschien kun je het me sturen per mail? engelentherapiecoach.nl.
   Ik geloof niet dat je in de reacties plaatjes kwijt kunt, maar wie weet als er meer mensen insturen, kan ik er eens een blogartikel aan wijden.
   Lieve groetjes,
   Cathelijne

 3. Pingback: Orb an Maria en Chamuel | Angel Light Heart Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.