12-12-12 channeling Shekinah

12-12-12 was een bijzondere dag. Tijdens deze zogenaamde kosmische poortdag, was er een grote influx van lichtenergie op Aarde die het Goddelijke Vrouwelijke naar de Aarde bracht.

Velen over de hele aarde mediteerden om 12.12 uur. Tijdens mijn meditatie ontving ik een channeling vanuit de Shekinah:

Goddess1“Ik ben de Shekinah en ik breng jou en de wereld het Goddelijke Vrouwelijke. Ik ben één met god. Als tweelingzielen zijn de Vader en de Moeder God in werkelijkheid één. Twee zijden van dezelfde medaille. Binnen eenieder zijn beide zijden van deze medaille terug te vinden. Zoals het yin yang symbool bewegen beiden samen in een dans, terwijl ze een aspect van elkaar in zich dragen.

Dit is wat “interconnectedness” (onderlinge verbondenheid) werkelijk is. Alle wezens zijn een deel van dezelfde puzzel. Ieder draagt hetzelfde goddelijke licht in zich.

Accepteer alles wat is. Gelijkheid. Samenzijn. Verschillen. Alles heeft zijn plaats in het grotere geheel en zo ook jij.

Gebruik het liefdevolle en zorgende van mijn energie om jezelf te helen. Nu is de tijd om jezelf en je lichaam met zachtheid tegemoet te treden, terwijl je de download van nieuwe kosmische energie in je wezen ontvangt.

Maak je hart zacht en omhul jezelf met een deken van Goddelijke Liefde. Zie librabluetolitevervolgens voor je hoe jij en alle andere Lichtwerkers de aarde omhullen met een deken van Liefde en Goddelijk Christuslicht. En iedere lichtwerker is als een schitterende ster op deze deken van Liefde. Ieder uniek en tegelijkertijd een onderdeel van het weefsel van de deken van Liefde voor de Aarde.

Zorg vandaag voor jouw innerlijke licht. Laat het schitteren en uitstralen naar anderen. Zie het naar je terug reflecteren in de ogen en harten van ieder die je ontmoet.

Ik ben Shekinah, Goddelijke Moeder en ik breng je mijn verzorgende Liefde.”  

2 gedachten over “12-12-12 channeling Shekinah

 1. Hilda Cardinaels

  Heel mooi, lieve Cathelijne, Volgens Roy Martina werkt de engel Shekinah, de engel van Eenheid, op het 10de chakra, het epiphyse chakra waar zich ook onze pijnappelklier bevindt.

  Dit is het gebed dat ik geïnspireerd door zijn boek : 13 Aquariuschakra’s, in 2003 geschreven heb : 10 Epifysechakra: Eenwording

  Shekinah:Engel van de Eenheid, vrouwelijk aspect van God, uiting van het Goddelijke in de mens, die ons bevrijdt van alle kwaad, wil je mij helpen om weer de verbinding te maken met mijn Goddelijke Kern. Ik zou graag samen met jou mediteren om Goddelijke Wijsheid te ontvangen. Wil je mij zuiveren met Gods licht, me vullen met Goddelijkheid, me beschermen en helen en me de weg wijzen naar thuis.Ik dank je en ik hou van je.

  Mantra:Ik …zieNu mijn pad naar spiritualiteit helder en duidelijk en ik…volg nu dat pad.

  Dank je voor het delen ! Warme hartegroet, Hilda

  Een mens doen glimlachen, is een mens voorzien van nieuwe energie. Hilda Cardinaels Nachtegaallaan 50 3650 Rotem 089/865194

  hildacardinaels@euphonynet.be http://home.euphonynet.be/hildacardinaels

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Wat een prachtige aanvulling lieve Hilda1 Dank je wel…en zo kloppend met wat ik doorkreeg…ik had niet eerder informatie over de Shekinah gekregen, behalve wat zeer vage verwijzingen ooit in een boek over kabalah, dus ik was wel verbaasd over de channeling die ik ontving. Zo mooi om dan via jou de bevestiging te mogen ontvangen!
   Veel liefs
   Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.