Geboorte-engelen en nieuwetijdskinderen

17575_1292569707395_1024842894_899472_1112726_nDe kinderen die de laatste jaren geboren worden, zijn veelal bijzondere kinderen. Zij brengen prachtige kwaliteiten naar de wereld, al kunnen ze de volwassenen soms voor uitdagingen plaatsen. Gelukkig worden veel van dit soort kinderen geboren bij sensitieve ouders dan wel grootouders (HSPers, lichtwerkers, en helers) en kunnen zij hun eigen kleur komen toevoegen aan het kleurenpalet op aarde. Sommige spreken over indigo’s, regenboogkinderen en kristalkinderen. Hoewel dit soort termen houvast kunnen bieden en inzicht kunnen geven, gaat het er uiteindelijk om dat iedere ziel, in welke tijd dan ook, uniek is en verwelkomd mag worden op aarde.

Een lieve vriendin van mij is zwanger. Terwijl ze meedeed aan de Angelic Reiki RetreatHealing Heart Angel 1 was ze een groot deel van de tijd erg beroerd. Ik had diep respect voor haar doorzettingsvermogen. Ze had echter een diepe overtuiging dat ze er moest zijn, juist voor haar ongeboren kindje.

Ik werk gewoonlijk met (jong-) volwassenen en ben niet zo afgestemd op kleine kinderen, maar met dit ongeboren meisje was er meteen een band. Vorige week stuurde ik moeder en dochter Angelic Reiki op afstand en was het bijzonder makkelijk contact te leggen met de prachtige ziel van dit ongeboren mensje. Ze straalde gouden en roze licht uit en er was een zachtheid in dit krachtige licht. Deze week had ik de griep en werd ik door mijn vriendin op afstand behandeld. En het gekke was dat meteen de energie van dat kleine meisje erbij was en ik kreeg opeens heel duidelijk te zien dat zij de inwijdingen ook had gehad in haar moeders buik! Fascinerend. Geen wonder dat het zo pittig voor haar was ze te ondergaan.

Dit is een meisje die wordt vernoemd naar een ster en die ook duidelijk de energie van de sterren in zich draagt, zoals geldt voor vele zielen. De herkomst van een nieuw geboren ziel vanuit de lichtwerelden kan oneindig divers zijn. Ieder komt een eigen trilling meebrengen, eigen kwaliteiten toevoegen en eigen leringen trekken.
En het mooie is, ieder krijgt vanaf de geboorte een beschermengel mee als steun en toeverlaat door het leven heen. Niemand hoeft de weg alleen af te leggen. Er is meer hulp en ondersteuning dan we vaak door hebben.voorbeeld

Om een baby op aarde te verwelkomen (of ook het leven van een ouder kind of innerlijk kind te vieren), is er nu de geboorte-engel. Deze variant van de Healing Heart Angels is een engel met een meer kinderlijke energie. Het edelstenen hartje en de kleuren van de engel zijn afgestemd op het sterrenbeeld en de engel draagt de naam van het kind waarvoor het bestemd is.

Op mijn site vind je alle informatie over de geboorte-engel en hoe je deze kunt bestellen. Andere mooie geschenken tijdens de zwangerschap en kraamtijd zijn de Crystal Angel Essences. Aartsengel Gabriël ondersteunt mensen met een kinderwens. Moeder Maria brengt zelfzorg en heeft een vredige uitwerking op jonge moeders. En de beschermengel helpt contact leggen met de eigen beschermengel en die van het kind. Tot slot is de Regenboogbrug Essence een ondersteuning ten tijden van grote levensveranderingen. Ik test met alle liefde welke Essence het beste op zijn plaats is. Ze zijn te bestellen via www.crystalangelessences.nl.

6 gedachten over “Geboorte-engelen en nieuwetijdskinderen

 1. Dory en Hans

  Dank je wel voor het toesturen van je mooie nieuwsbrief.

  Ik heb zojuist gekeken op de site en geprobeerd de link te openen naar de brochure.

  Dit lukt niet, bij mij niet in ieder geval.

  Ik krijg dan links bovenin een kleine rechthoek te zien met rare letters, kan het niet anders uitleggen.^_^

  Dit wil ik je even laten weten.

  Lieve groet,

  Dory

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Hoi lieve dory,

   dank je wel dat je het laat weten. Ik heb het getest op onze eigen computer en zelfs de ipad en het werkt hier wel, dus wellicht heeft het iets te maken met de instellingen van je computer. als je wilt, kan ik het bestandje wel sturen per email. laat maar weten.
   Lieve groetjes,
   Cathelijne

 2. Helena Fransens

  Dag Cathelijne,

  Wat fijn dat je nu ook geboorte-engelen maakt! Onze dochter en haar man verwachten hun babytje tegen eind juli. Ze zijn zo gelukkig!!! Geslacht en naam kennen we uiteraard nog niet, maar horen we wel bij de geboorte hé. Dan neem ik in elk geval opnieuw contact op.

  lieve groetjes, Helena

  > WordPress.com > Angel Light Heart posted: “De kinderen die de laatste jaren geboren > worden, zijn veelal bijzondere kinderen. Zij brengen prachtige > kwaliteiten naar de wereld, al kunnen ze de volwassenen soms voor > uitdagingen plaatsen. Gelukkig worden veel van dit soort kinderen > geboren bij sensiti” >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.