Het jaar van de waterslang begint met de nieuwe maan(meditatie)

????????????????????????????????????????Vandaag is de geboorte van een nieuw Chinees jaar. Mijn lieve vriendin Nicky stuurde me een prachtige omschrijving van het Chinese Jaar dat voor ons ligt en ik deel met haar permissie haar prachtige wijsheid.

Vandaag mogen we de Waterslang verwelkomen. De energie van de waterslang zal de 2013 energetisch beinvloeden. De laatste keer dat zij ons bezocht met haar aanwezigheid was 60 jaar geleden.

Dit jaar zal diepgaand inwerken op veel mensen. Slang representeert de mystierieen van het leven, intuitie, innerlijke groei, creativiteit en spirituele groei. Wat een prachtige kracht om mee te werken. Ik kijk ernaar uit mee te bewegen op deze creatieve energie met mijn engelencreaties. Slang heeft een onderzoekende geest en zij brengt ons het begrip dat niet alles gedefinieerd kan worden of tastbaar is. We kunnen dit jaar veel inzichten en antwoorden vinden in onze (dag)dromen.Healing Heart Angel 9

Slang vraagt ons ook om te handelen naar onze gevoelens. We mogen goed luisteren naar onze intuitie, innerlijke wijsheid en imaginatie. Omdat er dingen gebeuren die niet altijd begrijpelijk of duidelijk zijn, worden we uitgenodigt onze vaardigheden met wijsheid te gebruiken.

Dit kan ertoe leiden dat je talen in anderen ziet, hen begeleid of medieert in lastige situaties. Vriendschapsbanden kunnen dit jaar worden versterkt en we moeten er ook klaar voor zijn dingen los te laten die ons niet meer dienen, zoals een slang haar huis afwerpt.

Om die reden is slang een symbool van heling, wedergeboorte en regeneratie. Neem de tijd voor innerlijke heling, herstel en doe rustig aan. 2013 brengt verandering, met name een grotere onafhankelijkheid en autonomie. Vanuit zelfzorg en veiligheid, kun je voelen welke stroom voor jou goed voelt en hier op mee gaan.

Een goede start is de nieuwe maan meditatie van Sabine van Liveda, die helpt accepterend te zijn naar jezelf en te voelen waar jouw Thuis is, om zo te stralen vanuit je hart. De meditatie verbind je met jouw diamanten hart en je verbinding met Thuis om van daaruit te zien welke weg je in mag slaan.

De meditatie is vanavond om 20 uur en iedereen is welkom vanuit de eigen meditatieplek af te stemmen.

Wil je jouw meditaties en spirituele ontwikkeling ondersteunen? De Crystal Angel Essences zijn hierin voor velen een prachtige steun. Je vindt ze op www.crystalangelessences.nl

banner CAE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.