Nieuwe maan op 11 maart 2013: tijd voor balans

Earthshine_GhouchkanluMorgen is het alweer nieuwe maan. Deze nieuwe maan staat in het teken Vissen. De nieuwe maan is altijd weer een tijd voor een frisse start. Het is het moment in de maand om je te richten op nieuwe plannen, positieve intenties. Je mag je richten op oorzaak en je hoeft je minder bezig te houden met gevolg.

Deze kracht van vernieuwing wordt echter getemperd door het feit dat we ons nog steeds bevinden in de mercurius retrograde, die juist een pas op de plaats laat maken. Dat tesamen maakt dan ook dat de meditatie die Sabine van Liveda voor deze nieuwe maan heeft geschreven een passend thema heeft, namelijk ‘balans’. Je kunt je vanuit je eigen plek morgenavond weer bij ons en andere lichtwerkers aansluiten om te mediteren.

Je zou hierbij gebruik kunnen maken van de crystal angel essence jophielvan Jofiel. Deze aartsengel helpt enerzijds je gedachten naar een hoger niveau te brengen. Hij brengt je schoonheid. Tegelijkertijd helpt hij ook om zaken op te ruimen en op orde te stellen. Het eerste is zeer passend bij de nieuwe maan, het tweede bij de mercurius retrograde.

Ik wens je een mooie nieuwe maan, vol balans en zachtheid voor jezelf.

Cathelijne

P.S. Crystal Angel Esences bestel je nu heel makkelijk via de webshop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.