Nieuwe maan meditatie: Verbind je met de natuur

spring-moonOp 1 maart is het nieuwe maan. Na een flinke periode van uitdagingen op het gebied van communicatie, techniek en transport dankzij de Mercurius Retrograde, kunnen we nu weer nieuwe stappen gaan zetten. Het past bij de energie van de lente die eraan komt. Een mooie thema voor de nieuwe maan meditatie die te vinden is op de blog van Liveda!

Doen jullie ook weer mee?

PS goed nieuw: Liveda zal ook op de Earth Angel Fair zijn en samen laten we jullie kennis maken met ondermeer de Crystal Angel Essences, waaronder de elfen en natuurwezens…een mooie essence om het contact met de natuur te herstellen!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.