Werelddrakendag en de draken van de windrichtingen

25 oktober is het World Dragon Day. Meerdere lichtwerkers zullen die dag afstemmen op het Dia1bewustzijn van de draken. Dat kan in je eigen veilige omgeving. Voor degene die daarvoor kiezen, zal ik een meditatie op mijn blog zetten. Maar je kunt je mogelijk ook aansluiten bij een van de bijeenkomsten die worden georganiseerd.

Je kunt bij het vieren van deze dag goed gebruik maken van het drakenorakel. Door die dag een uitgebreide legging doen voor jezelf of anderen, zul je een krachtige reading doen met de alom aanwezige drakenenergie.

Daarnaast kun je bij het mediteren of een drakenritueel gebruik maken van de elementaaldraken.
Het noorden is gelinkt aan de energie van het element aarde. De aardedraak helpt je gegrond te zijn en je te verbinden met de krachten van de aarde en de wijsheid van jouw eigen aardse lichaam.22011109
Bij het oosten hoort het element lucht. De luchtdraak zal je helpen je gedachten te zuiveren en te kiezen voor opbouwende overtuigingen.
Het zuiden is verbonden met het het element vuur. Vuurdraak helpt je jouw passie te volgen en je dromen te leven.
Het westen is tot slot gelinkt aan het water. Waterdraak helpt je jouw emoties te reguleren en ermee in verbinding te staan. Zo kun je meestromen op het leven met gratie en vrede.

Een manier om de drakendag te vieren is het aanroepen van deze draken:

22011127“Aardedraak, Draak van het Noorden, help mij aanwezig te zijn in mijn lichaam. Help mij goed gegrond in het leven staan, in voortdurende verbinding met Moeder Aarde. Ik eer de wijsheid van mijn lichaam en de wijsheid van de Aarde.

Luchtdraak, Draak van het Oosten, laat de hemelse winden mijn gedachten optillen naar nieuwe hoogten, terwijl ik een nieuwe realiteit schep via de kracht van mijn overtuigingen.

Vuurdraak, Draak van het Zuiden, ontbrandt in mij de passie voor het leven en mijn unieke levenspad. Laat mij mijn dromen leven en zo warmte en licht brengen in mijn leven en dat van anderen.

Waterdraak, Draak van het Westen, laat mij meestromen op het leven en mijn emoties, wetend dat ze mij begeleiden. Ik accepteer mijn gevoelswereld met gratie.
Spiritdraak, Mijn eigen drakenbeschermer, inspireer mij op deze drakendag.”Dia1

Wanneer je het drakenorakel of de essences nog niet hebt en wel wilt gebruiken, kun je deze bestellen op http://www.crystalangelessences.nl. De aanbieding kun je bestellen door me een mailtje te sturen (cathelijne@angellightheart.nl).

Lieve drakengroetjes,
Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.