Vol verwachting klopt het hart…

Een mooie meditatie van Liveda voor de nieuwe maan van vandaag! Een tijd voor het hartsbewustzijn.
❤ Cathelijne

Liveda

22 November 2014 is er de mogelijkheid om te  mediteren met de nieuwe maan. Doe je mee?
20050825-regenboog-005Een roerige tijd op zo vele fronten. Wat eerder diende lijkt nu allemaal onderhevig te zijn aan verandering, vernieuwing, her-waardering. Dit maakt het niet altijd even makkelijk om te voelen wat je eigen compas aangeeft. Met welke stroom ga je mee? Of is het tijd je eigen koers te varen? En zo ja, hoe maak je het onderscheid tussen meestromen, of je eigen koers mogen of zelfs moeten bepalen?

Vol verwachting klopt het hart. In deze tijd waarin de Sint en zijn Pieten gekomen zijn, is het voor vele kinderen een spannende tijd. Een tijd van hoop op het uitkomen van wensen. En daarnaast ook teleurstelling, dat verlangenlijstjes niet gehoord zijn. Vergelijken met anderen, wat er gekregen is. En aan de andere kant, met hoe iets kleins van onschatbare waarde kan zijn.

Ook…

View original post 903 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.