365 Days of Angel Prayers is uit. Bestel hem nu!

384 Ik ben supertrots op mijn bijdrage aan het Engelengebedenboek en wil al mijn lieve volgers de mogelijkheid bieden het bij mij te bestellen. Dit boek geeft je een jaar lang aan engeleninspiratie. Iedere maand lees je de engelenervaring van een engelenauteur. Mijn verhaal zal te lezen zijn in de maand juli. Daarnaast is er voor iedere dag van het jaar een prachtig engelengebed om je af te stemmen op de liefdevolle energie van de engelen. Zo heb ik zo 20 gebeden geschreven waaronder voor de acht Ketlische jaarfeesten, maar ook voor zelfliefde, zelfzorg en zelfvertrouwen. Hoewel ik nog geen idee heb wat de verzendkosten zullen zijn, van Amerika naar hier en hoe dit het boek is en of het dus brievenbuspost zal zijn of niet, wil ik jullie toch alvast de mogelijkheid bieden mee te delen in dit mooie nieuws. Mijn doel voor 2014 was een engelenboek uitgeven en hoewel mijn eigen Nederlandstalige boek pas het leven zal zien in 2015, heeft dit boek mij de mogelijkheid gegeven mijn steentje bij te dragen en mijzelf gepubliceerd te zien:-). Ik zal het boek verkopen voor 15,95 (mochten de verzendkosten meevallen, dan kan dit nog ietsje goedkoper worden). Hier zullen dan nog de verzendkosten bijkomen binnen Nederland of Belgie. Je kunt me nu aangeven of je een of meer exemplaren wilt hebben. Een fantastisch geschenk voor 2015, een jaar waarin er meer zachtheid mag komen na de pittige jaren die achter ons liggen. Laat me graag binnen drie dagen weten of ik een boek voor je mag reserveren. Dat kan door een mail te sturen naar cathelijneATangellightheart.nl. Dan kan ik snel bestellen en is het er misschien nog voor de Kerst! Heel veel liefs en engelengroetjes, Cathelijne

8 gedachten over “365 Days of Angel Prayers is uit. Bestel hem nu!

    1. Angel Light Heart Berichtauteur

      Hoi Sylvana, hartstikke leuk. Ik zet je op de lijst voor 365 Days of Angel Prayers.Zodra ik zicht heb op de leverdatum en de dikte van de boeken, stuur ik je de factuur via email toe. Lieve groetjes,
      Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.