Nieuwe maan in schorpioen 11-11-2015

Vandaag is het een krachtige poortdag: 11-11. Daar komt nog eens bij dat het nieuwe maan is. Nieuwe maan is altijd een tijd voor vernieuwing, intenties en manifestatie. Deze is echter nog krachtiger omdat hij in Schorpioen staat!

Je leest er alles over op de blog van Sabine van Liveda en net als iedere maand is er weer een meditatie om aan mee te doen, wanneer dat goed voelt!

hierbij alvast de zeer krachtige en inspirerende informatie, geschreven doorEdith Hagenaar over deze nieuwe maan.

Edith schrijft in haar nieuwsbrief:
Soms hebben andere planeten, vanwege hun positie ten opzichte van de Nieuwe Maan, een negatieve invloed op de ontwikkelingen die uitspelen. Deze woensdag echter is het hele universum gericht op een positieve, liefdevolle, verheffende transformatie – alle planeten werken mee om dit een bijzondere periode (het effect duurt enkele dagen) te maken. In het bijzonder Jupiter, de heerser van geluk, uitbreiding en groei, en Pluto, de heerser van… transformatie – een uitzonderlijke combinatie die de Nieuwe Maan extra intens en krachtig maakt, op een positieve, behulpzame manier. Venus zal er bovendien voor zorgen dat alles liefdevol en harmonieus gebeurd – je hoeft niet bang te zijn voor heftige, pijnlijke en emotionele toestanden. Ook Mercurius is je behulpzaam, en zorgt ervoor dat je werkelijk zuiver kun kijken, tot nieuwe inzichten komt, tot andere conclusies komt en helder bent in je denken. Wanneer je met iemand werkt (een healer of coach bijvoorbeeld) zal dankzij Mercurius de communicatie open, duidelijk, snel en effectief zijn. Deze woensdag ben je meer dan ooit in staat niet alleen te transformeren, maar als een Fenix uit je as te herrijzen – in een nieuw verruimd, verrijkt leven. Grijp die kans!

Mediteer mee: Nieuwe maan in schorpioen 11-11-2015

Ik wens je een mooie nieuwe maan!

Licht & liefde,

Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.