Kom jij ook knutselen op de Lotusbeurs?

Leuk voor jong en oud: kom inspiratie opdoen bij de Lotusbeurs en maak er kennis met het Engelen Doeboek en nog veel meer van Angel Light Heart en Angels & Co!

Angel Kids

lotusbeursJe leest hier steeds op de blog allerlei leuke knutselprojecten en activiteiten uit het Engelen Doeboek. Maar wat dacht je ervan om met ons te komen knutselen? Terwijl jij bij Jeannette knutselt, kunnen je mama of papa leuk rondlopen op de lotusbeurs!

Wellicht wil je hun dit wel laten zien:

Nog even en dan gaat het gebeuren! Dan staan we op Lotus, de grootste beurs op het gebied van mindfulness, opleidingen en gezondheid van Nederland. We nodigen je van harte uit om onze stand op zondag 13 maart te bezoeken.

Op de Lotus staan wij als schrijfsters van het Engelen Doeboek aan DSC_0004het activiteitenplein waar Innerchildnanny Jeannette de kinderactiviteiten zal begeleiden en Cathelijne van Angel Light Heart de stand bemant. Er zullen vanuit ons net uitgekomen Engelen Doeboek voor kinderen leuke, creatieve activiteiten en spellen worden gedaan. Ook zal het boek natuurlijk te koop zijn, net als de bijbehorende postkaarten…

View original post 293 woorden meer

4 gedachten over “Kom jij ook knutselen op de Lotusbeurs?

 1. Sylvana Tomaello

  Wie weet gaat het er toch een x van komen. Ik heb er wel zin in. Jeeeee…… wat ben jij goed bezig zeg met alles van je doet, maakt en onderneemt!!!!! Ik kreeg net de affirmatie binnen van Edith Hagenaar en lees in deze mail over jouw prachtige drakenorakel. top zeg dat je ook nu jouw mooie orakel en boek bij haar uitgeeft. Ik voelde me gewoon trots. Raar he.
  lieve groetjes,
  Sylvana

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   nou dat zou ik wel erg gezellig vinden Sylvana! En dank je wel voor je lieve woorden. Het Engelen Doeboek is inderdaad door Edith uitgegeven. En zij heeft toen ook mijn Engelen op je pad en Drakenorakel in haar assortiment opgenomen, want het drakenorakel heb ik zelf in 2012 uitgegeven. Dus zo is dan de cirkel weer rond. Erg leuk hoe zij over de draken heeft geschreven! En wel leuk die plaatsvervangende trots! Veel liefs Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.