Schaduw van mercurius retrograde: slechte bereikbaarheid

Lieve (engelen-)mensen,

afgelopen mercurius retrograde leek helemaal geen effect te hebben, zoals ik normaal gewend ben. Geen gekkigheid in de communicatie of techniek. Zoals altijd werpt hij na afloop (in dit geval de 25e) een schaduw van drie weken. Het lijkt wel of bij mij en mensen om mij heen de schaduw meer voelbaar is dan de retrograde zelf was.

Niet alleen zijn mijn vaatwasser, iphoto en ebook ermee gestopt, erger nog, mijn zakelijke mails komen niet goed aan. Dus heb jij mij de afgelopen tijd gemaild en niets gehoord, dan kan het daardoor komen. Mensen die mij mailen vanuit hun hotmail, en enkele vanuit gmail, krijgen vaak de melding dat de message delayed is. Helaas komen deze berichten helemaal niet aan. Anderen komen zelfs zonder foutmelding niet aan.

Ik streef er gewoonlijk naar mails binnen twee werkdagen te beantwoorden. Is dan niet gebeurd, ga er dan vanuit dat je mail niet is aangekomen. In zulke gevallen kun je me echter mailen op mijn oude adres: angellightheart@hotmail.com. Die werkt wel.

Ik ga maar weer eens wat computerengelen aanroepen voor hulp!

Fijn weekend allemaal!

Engelenliefs,

Cathelijne

AAEAAQAAAAAAAALXAAAAJDg5YjdjODdkLTY3MWUtNGZkZS1hM2E2LWJjM2JmOWU4NjIzZA-2

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.