Een boodschap van aartsengel Sandalfon: Gebeden vanuit het hart

Deze krachtige nieuwe maan was een zeer geschikt moment om de nieuwe essence van aartsengel Sandalfon af te stemmen. Deze keer ontving ik daarbij de volgende channeling:

“Geliefde Ster van Licht,

Ik Ben Sandalfon en ik ben hier om je te helpen hemel op aarde te creëren. Ascentie gaat niet om het bereiken van een plek of tijd ver weg. Het gaat om het licht binnenin je dat zich verheft om jouw trillingsfrequentie  te verhogen in het hier en nu op aarde, zodat er een Nieuwe Aarde kan worden gecreëerd. Een persoon tegelijk, een hart tegelijk.

Het hart is waar ik het vandaag met je over wil hebben, want het hart is het centrum van gebed. Wanneer je bidt, maak je contact met je eigen Bron van Licht, met je innerlijke Goddelijke Vonk en via dat deeltje van Licht kun je een beroep doen op de Bron van al wat is/ God. Ik ben er simpelweg om je te helpen die connectie makkelijker tot stand te brengen.

Om je gebeden werkelijk te manifesteren, moet je ze te diepste in je hart voelen alsof ze al gemanifesteerd zijn. Voel diepe vrede en dankbaarheid van je hart naar buiten stralen. Deze energie zal zegeningen aantrekken, welke jij dan weer met anderen kunt delen.

Ik Ben Sandalfon en ik breng je hartgedragen gebeden met liefde naar de Bron.”

Daarmee legt Sandalfon iets heel belangrijks uit over bidden. Bidden is niet het buiten jezelf plaatsen van iets. Want wanneer je wanhopig bent en het buiten jezelf plaatst, blijft de energie ver weg. In plaats daarvan is bidden het verankeren van liefde en licht in je eigen hart. Het is ene je afstemmen op het Goddelijke (in jezelf) en vanuit deze zijnstoestand kun je de vreugde en vrede voelen van je gewenste uitkomst. Door het cultiveren van positieve emoties tijdens het bidden, verhoog je je trilling en maak je de wereld alleen al mooier door deze spirituele beoefening.

Na het afstemmen van de essence van Sandalfon, mag ik vandaag de essence al uitsturen naar een aantal klanten en is er ook een verzoek voor een persoonlijk engelengebed. Zo fijn om te mogen doen. Mooi hoe de energie van Sandalfon en zijn fijne boodschap daarin een stukje inspiratie mag brengen.

Wil je ervaren wat engelengebeden voor jou en je leven kunnen betekenen? Doe dan de gratis engelengebeden challenge. Een prachtig en inspirerend boek is daarnaast 365 Days of Angel Prayers met een jaar lang gebeden en engeleninspiratie. Het is ook een erg leuk geschenk voor kerst trouwens. En tot slot schrijf ik dus gepersonaliseerde engelengebeden die je een instrument geven om iedere dag contact te leggen met de engelen om jouw intenties te ondersteunen.

Ik wens je een mooie tijd van het jaar, waarin al onze gebeden de wereld wat lichter mogen maken!

Liefs

Cathelijne

Engelengebeden challenge

2 gedachten over “Een boodschap van aartsengel Sandalfon: Gebeden vanuit het hart

  1. Gerarda

    Dankjewel voor de informatie. Er vallen ineens veel dingen op hun plaats. Ik besef dat Sandalfon me op kritieke momenten geholpen heeft en me tot dankbaarheid heeft gebracht.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.