Nieuw en tijdelijk: Lemurisch kristal met Avalon Activatie

fullsizeoutput_1d04Terwijl mijn vakantie dichterbij komt en ik de laatste Lemurische activaties doe en intuïtieve tekening maak voor cliënten, merk ik dat de energie van mystiek Groot-Brittannie al naar me toe komt. Zo liet Merlijn zich even zien bij het tekenen van een drakengids en kwam ook de Glastonbury Tor al even langs. Ik kijk ernaar uit de batterijen van mijn Ziel er heerlijk op te laden.

Vandaag zette een vraag van een cliënt me flink aan het denken. Ik had al aangekondigd Lichtwerk te zullen doen bij Tintagel en natuurlijk ook in Glastonbury.  Van Tintagel wordt gezegd dat koning Arthur er werd geboren en de grot onder de klif wordt Merlin’s Cave genoemd. Van Glastonbury wordt verondersteld dat Avalon daar te vinden is. En dan lopen door dat alles nog de Michael en Mary leylijn. Ook hoop ik St. Nectans Glen in Cornwall te bezoeken. Daar ben ik nog niet eerder geweest en aangezien ik dol ben op watervallen, is dat bij uitstek een krachtplek voor mij. Maar voor al dat moois in zuidelijk Engeland, gaan we eerst naar Anglesey, dat ook wel het druideneiland van Wales wordt genoemd.IMG_7976

De cliënt vroeg me of het mogelijk was een Lemurisch kristal op een van de krachtplekken op te laden. Nou had ik al doorgekregen dat ik een groepje Lemurische kristallen mee mag nemen. De bedoeling daarvan is dat ik ze mag activeren met een Zaadje van Licht en deze op krachtplekken achter mag laten. Krachtplekken liggen vaak op kruispunten van leylijnen en op vortexen. Lichtwerk op dergelijke plekken werkt heel krachtig door op de aarde als geheel. Ik kijk er dus enorm naar uit via de kristallen Zaden van Licht in de aarde te planten.

Na de vraag van deze cliënt zag ik nog een groepje Lemurische kristallen dat ik mocht img_1111.jpgactiveren en meenemen, maar dat ik deze specifiek zou opladen aan de verschillende krachtplekken en mystieke plaatsen die ik ga bezoeken, zoals Tintagel en Glastonbury. Zo worden er aan de Lemurische codes ook de codes van Avalon toegevoegd. Beiden brengen je in contact met je eigen Licht, je diepste wijsheid en eventuele vorige levens die je op deze plaatsen en in die periodes hebt geleefd. Deze kristallen komen dan weer mee terug naar Nederland.

In het voorwerk naar de reis toe, heb ik al veel drakenenergie waargenomen, maar ook de energie van Merlijn en een vleugje zeemeermin. Ik ben benieuwd wat er tijdens de reis verder naar voren zal komen. Ik zal me volledig laten leiden.

Wanneer je je aangetrokken voelt tot mystiek Engeland, Avalon en Lemurië en je de energie van deze plekken en de oude wijsheid ervan wilt integreren in je leven, dan is het fijn een van deze speciaal geactiveerde Lemurisch kristallen te bestellen. Ik heb de Lemurische Meester Adama goedkeuring gevraagd voor het project en hij heeft het gegeven en me gevraagd de prijs voor de geactiveerde Lemurische avalonkristallen iets lager te leggen dan mijn andere activaties.

Wat krijg je ervoor?

 • Een klein Lemurisch Zaadkristal (3-5 cm) dat in Nederland wordt geactiveerd met een Zaadje van Licht: pure Lichtpotentie om mee aan de slag te gaan bij je Lichtwerk of je zielewensen
 • En dat mee op reis gaat naar mystieke krachtplekken in Engeland en daar wordt opgeladen met de Lichtcodes die bij deze plekken horen
 • Uiteraard krijg je bij ontvangst hiervan in augustus een uitgebreide omschrijving van de activaties die hebben plaatsgevonden en de reis die je kristalletje heeft afgelegdIMG_3205

Het kan ook leuk zijn met een aantal gelijkgestemden een aantal kristallen te bestellen, zodat jullie in eventuele latere gezamenlijke meditaties of Lichtwerk makkelijker kunnen linken met de energie van Avalon, Lemurië, aartsengel Michael en Moeder Maria (want een of meer van de krachtplekken ligt op hun leylijnen), met het kristallijne grid rond de aarde en met elkaar.

Bestellen kan tot en met a.s. maandag. Op=op.

BESTEL HIER JOUW LEMURISCHE AVALONKRISTAL>>>

Ik wens je hoe dan ook een magische zomer!

Liefs en licht,

Cathelijne

8 gedachten over “Nieuw en tijdelijk: Lemurisch kristal met Avalon Activatie

 1. Janny Wezenberg

  Hoi Cathelijne,

  Ik kan het niet laten om even op je bericht te reageren. Wat een bijzonder aanbod, daar ga ik zeker gebruik van maken! Ik wil zelf ook nog een keer naar Glastonbury gaan, ben er nog nooit geweest. Maar zou wel graag de energie van die plek alvast in huis willen hebben. De foto,s van de bron chalice Well deden al iets met mij! Ik voel me enorm aangetrokken tot bronnen, vooral de bronnen van Spa. En heb daar vorig jaar bij sommige bronnen ook hele bijzondere foto,s kunnen maken van lichtwezens.

  Ik zelf kreeg te horen van mijn gids in maart toen ik zat te twijfelen om de reis naar Glastonbury te boeken, dat ik beter eerst naar de helende tuinen en krachtplaats van de Elohim kon gaan in Veelerveen, Groningen. Daar ben ik inmiddels een week geweest en heb er veel spontane heling en diepe rust gekregen in de tuinen! Alles is daar helemaal in balans, zodat je er zelf ook in balans kunt komen.

  Wat betreft Glastonbury zag ik op Facebook een bericht van Jonette Crowly dat zij in april daar geweest is met een groep. Ze heeft bij de Tor met de groep een verstoorde leylijn hersteld. Zegt jou dit iets? Daar was dus niet alles in balans, maar nu wel als het goed is. Misschien kun jij het verschil wel voelen daar. Verder heeft zij in Avebury een zonneschijf ontdekt in een steen! Deze schijf heeft bijzondere lichtcodes, als je hem aanraakt. Dus misschien voor jou ook de moeite waard om daar even naar toe te gaan als je toch in de buurt bent.

  Fijne vakantie en Hartelijke groet,

  Janny

  Verzonden vanaf Samsung-tablet.

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Hoi Janny,
   dank je voor je mooie reactie.

   Oh het is zeer zeker een aanrader. Er wordt veel lichtwerk gedaan. omdat het een vortex is en kruispunt van leylijnen trekt het mensen van allerlei gezindten aan, maar helaas soms ook met mindere intentie. Ik heb gemerkt dat de energie van Glastonbury van tijd tot tijd dus heel verschillend aan kan voelen. Velen dragen met hun lichtwerk bij aan het zuiveren van de krachtplekken en leylijnen. Heel mooi. Avebury ligt deze keer niet op de route. Maar ik ben wel benieuwd naar de zonneschijf.

   Ik laat met liefde ook een steentje met de Lichtenergie van Avalon voor je op. Ik zie je bestelling wel binnenkomen ergens deze dagen.

   Lieve groet, Cathelijne

  2. Angel Light Heart Berichtauteur

   Hoi Janny,

   dank je wel voor je antwoord. Wat leuk. Je kunt vandaag nog bestellen. Morgen ga ik de eerste activatie van de kristalletjes doen in voorbereiding op de reis. Volgens mij is je bestelling nog niet binnen.

   Wat leuk dat je ook nog eens naar Glastonbury wilt reizen. Wij zijn er al heel vaak geweest…en…ik ben er getrouwd! Dus het is altijd een plekje waar we graag even langsgaan als we in Engeland zijn.

   Ik ben benieuwd naar het Lichtwerk van Jonette. Er is veel Lichtwerk gedaan in Glastonbury de laatste jaren, ook door mijzelf. Zoals met veel krachtplekken en vortexen, zie je dat de energie ervan ten positieve maar ook ten negatieve kan worden aangewend en de energie kan er dus best wel fluctueren van tijd tot tijd.

   supergaaf van Avebury. Ook daar ben ik een aantal keer geweest, maar hij staat deze keer niet op de agenda.

   Dank je voor je leuke reactie en mooie toevoegingen.

   Hartegroet,
   Cathelijne

 2. H. Baade

  Lieve Cathelijne,

  Wat heerlijk dat je weer naar je geliefde Engeland gaat! (Zelf hou ik ook ontzettend veel van de UK en Ierland).

  In 2015 heb ik een spirituele reis gemaakt naar o.a. Tintagel, St. Nectans Glen, Avebury en Glastonbury. Wij hebben toen ook het heksenmuseum bezocht in Boscastle (een stukje boven Tintagel), waar ik een foto van heb bijgevoegd. Mogelijk heb je er geen tijd voor, maar ik wilde het je even laten weten voor het geval je er interesse in zou hebben.

  Tintagel is ook heel mooi. Uit Merlin’s cave heb ik een klein, rond steentje meegenomen (wat van binnen glinstert).

  (Als je aan komt lopen bij de zee van Tintagel is Merlin’s cave de linker grot. De grot aan de rechterkant heet Barras nose cave).

  Wij zijn ook nog naar de ruïnes van het kasteel van King Arthur gelopen (bij Tintagel), wat een hele klim was. Kortom, je zult tijd te kort komen J.

  Ik hoop echt dat je naar St. Nectans Glenn gaat, de elfenenergie is er zo aanwezig en het is een prachtige plek. De wandeling ernaar toe is al zo mooi en bij het restaurantje/winkel (bij de waterval) kun je rubberen laarzen lenen zodat je in het water kunt staan om zo dicht mogelijk bij de waterval te komen.

  Jouw mailbericht bracht weer veel herinneringen aan de reis naar boven.

  Een heel mooie reis gewenst!

  Veel liefs,

  Helga Baade

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Lieve Helga,

   dank je voor je leuke reactie. Ik kijk er erg naar uit. We zijn voor het eerst naar Tintagel gegaan toen ik een jaar of 19 was en sindsdien nog twee keer. Dit keer waren het de draken die zeiden dat we er naartoe mogen voor Lichtwerk. Wist je dat wij een foto van Bostcastle op onze trouwkaart hadden? en…we zijn destijds ook in het heksenmuseum geweest.

   Het enige waar ik dus nog niet eerder ben geweest, is St. Nectans Glen en dat lijkt me geweldig.

   Je hoort vast op de blog of in de nieuwsbrief wel hoe het was.

   Fijne zomer en veel liefs,
   Cathelijne

 3. christie.koopman@casema.nl

  Lieve Cathelijne,

  Wat een mooi verhaal. Ik snap, dat je er helemaal zin in hebt. Ik krijg hierdoor ook al een heel blij gevoel. Ik wil graag een Lemurisch kristal met Avalon activatie bestellen. Ik begrijp, dat die dan na jouw vakantie komt.

  Nu vraag ik me af of het voor mijn reis naar Z. Engeland ook mogelijk is een Lemurisch kristal mee te nemen. Kun jij mij advies geven welk kristal hiervoor in aanmerking komt en welke ik dan het beste kan kopen in je website. Of kan ik beter wachten op het Lemurisch kristal van Avalon?

  Nog een vraagje: Marlous wil graag een persoonlijke essence bij haar jaarreading. In januari vond ze het te duur, Ze heeft echter nu weer last van negatieve gedachten en stemmen als ze in drukke groepen of als ze met depressieve mensen omgaat. Kan ik die zo bij mijn bestelling doen of wil je nog een recente foto van haar erbij?

  Graag hoor ik van je of je nog tips hebt, dan kan ik de bestelling plaatsen.

  Lieve groet, Christie

 4. Suzy Vandermeeren

  Lieve Cathelijne,

  Ik ben zo dolblij voor jou dat je dit allemaal mag meemaken in het verre Glastonbury…., heerlijk !!! Sinds ik hondjes heb is het afgelopen, naar Glastonbury e.d.m…. destijds kregen we met onze groep “ the new age wicca’s “ toestemming om daar vrij rond te lopen en dat was echt uniek !!! , zo kregen we ook tal van andere fantastische krachtplekken kennen. Ondertussen heb ik vele jaren geleden de weg gevonden naar Brocéliande, HET magische woud in Bretagne, maar…, da’s KLEIN Bretagne é, niet te vergelijken met GROOT – Bretanië. Afijn, daar ligt in “le lac des fées “ de mooie langharige blonde fee Viviane, die – op super ongewone momenten volgens de legende – plots met excalibur uit het water komt en het zwaard aan de juiste, geschikte ridder aanbiedt. Het graf van Merlijn ligt daar weer wat verder, volgens de Kelten ( lees : Bretons ! ) maar, da’s weer een ander verhaal dat in Glastonbury…..! Grappig é, mijn sinds 10 jaar een half bij ons inwonende enige kleinzoon noemt Myrddin, en da’s oud Welch voor Merlijn de tovenaar…….Met een hoge priesteres-in-de-witte-magie als grootmoeder vindt hij dat helemaal ui-terst normaal, een wako puber van 14 1/2……, ZUCHT, KREUN, STEUN………………………..HIJ wil Boom ( Antwerpen ) niet verlaten natuurlijk, Heel zijn jeugd – tot hiertoe ! – is hier !

  Lieve mooie dame, een SUPER fijne vakantie toegewenst, je bent echt wel een fantastische madam, gelijk ze “bij ons” zeggen, ga ervoor !!!! DIKKE hartknuffel, licht en liefde, Suzy.

  P.S. ik zit niet op smoelenboek zenne, sorry !

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Lieve Suzy,

   nog bedankt voor je leuke reactie. Het was een prachtreis met mooie energie en fijn lichtwerk. Je hebt er wellicht ondertussen nog wat over gelezen op de blog. Ja Bretagne heeft ook een bijzondere energie en er zijn daar plekken waar ik zeker nog eens naartoe wil. Grappig genoeg kwamen we in Cornwall bij het arthurian centre ook de verwijzing naar Bretagne tegen! Leuk.
   Liefs en licht,
   Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.