Winter zonnewende en volle maan

Surreal – Josephine Wall

Terwijl ik alles aan het afsluiten ben voor mijn welverdiende kerstvakantie, zie ik opeens dat de maan wel heel vol aan de hemel staat…oh oh…bijna volle maan! 

Sterker nog, morgen is de winterzonnewende, de kortste dag van het jaar. Daarna gaan we weer richting het Licht. Morgen ga ik heerlijk in meditatie en vieren dat er een nieuwe boom voor mijn huis is geplaatst. Dat voelt wel heel fijn na alle bomenperikelen dit jaar (zie mijn bomenpetitie). De boom krijgt een groene opaal, een steen die de natuurwezens aantrekt en bijdraagt aan aardeheling. Heel nodig in deze net aangebouwde woonwijk! Ook heb ik nog een avalonkristal die aan de andere kant, in mijn eigen tuin, bij een boom wordt begraven. Heerlijk Lichtwerk met bomen, je leest er meer over in Lemurisch Lichtwerk. Ik kijk ernaar uit.

Wat je ook doet deze winterzonnewende…vier het Licht…het Licht in jezelf en het Licht dat in de wereld mag groeien en toenemen terwijl we samen werken aan een hogere trilling op de aarde. 

De dag erna volgt de volle maan, de maan van de langste nacht. Daar maak ik me bij deze even met een Jantje van Leiden vanaf…mag best als je zo vlakbij Leiden woont. Ik verwijs je graag naar de maanmeditatie van vorig jaar. Ik raad je aan het gronden te vervangen voor gronden in je aardesterchakra. Ook daarover lees je meer in het boek.

Liefdevolle Lichtgroetjes,

Cathelijne

5 gedachten over “Winter zonnewende en volle maan

 1. Sylvana

  Lieve Cathelijne,

  Geniet van jouw retreat!!!!!
  Zeer zeker wel verdiend!!!⭐️⭐️
  Je hebt weer zoveel prachtige dingen gedaan dit
  jaar.
  Mijn hartendank daarvoor💚💚🌠🌠

  Dikke kus, Sylvana

 2. Tineke Foole

  Lieve Cathelijne,

  Ik heb deze review naar Bol.com geschreven. Ben benieuwd of ze het plaatsen.

  Kom doe mee.

  Ik heb pas een paar hoofdstukken gelezen, maar denk : wauw dit moeten heel veel mensen gaan lezen!

  Cathelijne Filippo schrijft met passie over haar spirituele reis naar Amerika en hoe het haar verder vergaat na haar terugkomst in Nederland.

  Het boek is gemakkelijk leesbaar en afwisselend geschreven. Dit komt ook omdat ze een kijkje geeft in haar persoonlijk leven.

  Het boek is doorspekt met praktische meditatieve oefeningen die je dezelfde ervaringen kunnen geven als die van de schrijfster / spirituele kunstenares

  Zo mooi dat ze haar eigen indrukwekkende spirituele ervaringen niet voor haarzelf wil houden maar delen.

  De lezer krijgt zo inspiratie om de eigen zieletrilling te verhogen naar vijfdimensionaal bewustzijn.

  Het boek bevat veel informatie over Lemurisch lichtwerk. Ik kreeg hierdoor veel tips en veel inspiratie om te mediteren.

  Omdat Cathelijne haar opgedane meditatieve, gechannelde ervaringen zo doorleefd heeft, is het niet alleen slechts mentale kennis.

  Ben enorm blij dat ik dit boek in handen heb gekregen.

  Groetjes Tineke Foole

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.