Afstemming op het Licht vanuit de juiste timing en energie

Ik zal meteen maar eerlijk zijn, geduld is een schone zaak, maar niet een van mijn kernkwaliteiten. Als echt sterrenbeeld tweelingen, denk ik snel en daaruit volgt vaak ook dat ik snel handel. Dat is aan de ene kant een groot goed. Hoe had ik anders in nog geen tien maanden tijd een heel boek van meer dan 100.000 woorden kunnen schrijven en uitgeven? Aan de andere kant is voor het werk dat ik doe een ontvankelijkheid nodig die zich niet laat haasten.

Het was niet mijn ongeduld die hielp het boek Lemurisch Lichtwerk te schrijven, het was mijn gronding in het kristallijne grid, mijn afstemming op 5D en daarmee op de hulp en inspiratie van Meester Adama en andere Lemurische helpers. Het werk dat hieruit is voortgekomen wordt gedragen dor het Licht. Het is een voorrecht het te mogen doen. Het ontstaat in afstemming en flow. Maar… en hier komt de crux, die kun je niet afdwingen. Ik kan hooguit de juiste omstandigheden scheppen om het Licht door mij heen te laten stromen.

Dat geldt niet alleen voor het schrijven van mijn boeken, maar ook voor al mijn diensten en producten die een persoonlijke afstemming vragen. Of het nu een kristalactivatie is of een gepersonaliseerd engelenbeeld, een reading of een engelengebed. Al dit soort werk vraagt meer dan even een uurtje zitten. Het vraagt de juiste afstemming. Het is onmogelijk het als lopende band werk te doen. Want het heeft de juiste energie nodig, een zeer meditatieve concentratie en afstemming. En…dat kan ik niet urenlang achter elkaar doen.

Dat maakt dus dat er rusttijd tussen nodig is, om te zorgen dat ieder persoonlijk afgestemd artikel of dienst ook werkelijk in de grootste trilling en zuiverheid voor je wordt ontvangen.

Dat is de reden dat mijn standaard wachttijd voor alle gepersonaliseerde producten
vanaf nu een maand is en voor beelden 2-3 maanden
(wegens de droogtijd en het wachten op een volle oven). Kan het eerder, dan doe ik het eerder…maar…alleen als dat zo wordt aangegeven vanuit mijn spirituele gidsenteam ingegeven en er de ruimte voor is.

Het gebeurt namelijk ook wel eens dat ik opeens een activatie of afstemming MOET doen, terwijl die voor die dag echt niet op de planning staat. Ik luister daar dan naar, en het blijkt achteraf altijd een reden te hebben. Het is mooi zo te kunnen werken. Het maakt dat wat ik doe uniek is. Maar het vraagt dus ook geduld. En dat is dan wel weer zo een kosmisch grapje. Dat is als niet-geduldig mens leer verdragen dat ik anderen vraag geduld te hebben. Toch weer een mooie les.

Bestel je een gepersonaliseerd product met daarbij niet persoonlijk afgestemde producten, houdt er dan rekening mee dat de wachttijd van het pakket gelijk is aan de wachttijd op het langst durende product. Dus wil je iets eerder ontvangen, bestel het dan apart.

Ben je benieuw naar al mijn producten? Kom dan gezellig eens kijken in de webshop van Angels & Co.

6 gedachten over “Afstemming op het Licht vanuit de juiste timing en energie

 1. Margriet Haarmeijer

  DAG GROTE, GROTE ENGEL!!!

  Nu zal ik je mails beantwoorden. Het vergt veel concentratie en tijd v mij waardoor ik het vaak uitstel en vaak een kort antwoord geef.

  DANK voor jouw goede wensen!!

  Ook nu heb ik weer tijdens het lezen dat er een verbinding is waardoor ik me eerder al afgevraagd heb of we elkaar uit vorig leven kennen. Is niet belangrijk. Deze keer kreeg ik een liefdevolle glimlach. Ik kan me voorstellen wat je schrijft—omdat ik ook tweeling ben of door jouw Christus energie geraakt word… ik vermoed het laatste.

  Lieve schat je doet wel heel prachtig werk!!! MAAR IK HOOP DAT JE PRACHTIGE, KRACHTIGE VOLLE MAAN MEDITATIES WEL DOORGAAN!!!

  Birgitte Bosch heeft v haar Helpers verzoek gehad om Volle Maanmeditaties te organiseren via internet om dit ‘op te vullen’ met krachtige + energieën. Het is nieuw voor haar. [Dus ook kijken hoe het gaat] Ik moet me ervoor opgeven, krijg een link waardoor ik me kan aansluiten. Ik ga naar haar bijeenkomsten met doorgevingen v Geascendeerde Meesters als Jezus, Maria Magdalena, Kuthumi, Clara, Sanat Kumara en Lady Venus…www.hemelsewoordenbirgittebosch.

  Ik wens je VEEL GEDULD en VEEL ZEGENINGEN, dus incl. sterkte, ook voor je Echtgenoot, Margriet

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Dank je wel lieve Margriet voor je lieve bericht! En mail altijd op je eigen tijd hoor. Geen enkele haast. En natuurlijk blijf ik de volle maan meditaties wel publiceren! Leuk dat Brigitte Bosch ook aan het werk gaat met de volle maan. Ik ken haar persoonlijk niet maar het is extra krachtig op zulke momenten met elkaar te mediteren. Zo kan al het lichtwerk worden samengevoegd …en het geheel is MEER dan de soms der delen. Veel liefs! Cathelijne

 2. Eerin Naus

  Dag Lieve Lemurische Zuster,

  Voor mij voelt het helemaal goed zoals je het verwoordt en gaat doen, want afstemming op het Licht vanuit de juiste timing en energie kan alleen als je goed voor jezelf zorgt. Daarmee zorg je ook goed voor je klanten die iets persoonlijks bestellen, omdat zij er zo volledig op kunnen vertrouwen dat het met heel veel liefde en het hoogste Licht gebeurd.

  Veel liefs,
  Eerin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.