Leef vanuit je ziel

Ik ben erg blij met de mooie recensie die is verschenen over mijn boek Leef vanuit je ziel  bij Indeboekenkast. Heb je het boek nog niet gelezen en wil je wel eens weten waar het over gaat, dan raad ik je aan de recensie eens te lezen.

Liefs en Licht,

Cathelijne 

In de Boekenkast

Recensie Leef vanuit je ziel door Hannie van Grol:
Leef vanuit je ziel heeft een prachtige sfeervolle cover met een stukje natuur, mythische figuren en een opvallende lichtkolom. Het geheel doet heel magisch aan en geeft een voorproefje van de inhoud.
De quote op de achterkant luidt heel toepasselijk:
Laat je leiden door al deze liefdevolle wezens van licht, zodat jouw unieke licht ook zal gaan stralen!

Al op jonge leeftijd was Cathelijne Filippo geïnteresseerd in het spirituele en haar gezondheidsproblemen brachten haar nog verder op dit pad. Eerst heeft ze een reguliere opleiding gedaan en vijftien jaar gewerkt als psycholoog. Vanuit haar interesse heeft ze allerlei aanvullende cursussen gevolgd tot ze bij Doreen Virtue belandde en de opleiding tot Fairyologist (elfencursus) deed. Ze heeft haar eigen werkwijze ontwikkeld waarmee ze anderen coacht om hun unieke pad te volgen. Hierbij laat ze zich inspireren door lichtwezens en andere mythische gidsen.

View original post 528 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.