Liefdevolle ondersteuning van sterrenwezens

Niets is voor niets. Ik geloof in Goddelijke timing en dat gold zeker voor het ontvangen van mijn starbeing van mosagaat. Juist in de week van het schrijven van de Code over Eenheid met de Kosmos voor mijn nieuwe boek Eenheidsbewustzijn, kwam hij met de post binnen.

Om eerlijk te zijn heb ik me nooit zo aangetrokken gevoeld tot het werken met buitenaardse energieën. Niet alle inmenging is door de eeuwen heen positief geweest. Tijdens mijn opleiding Angelic Reiki had ik gewerkt met de non-interference declaration, een declaratie om je voorouderlijke lijnen te schonen en te zorgen dat al je spirituele begeleiding van 100% Licht is. Vanuit die teaching was ik wat voorzichtig met het zomaar afstemmen op buitenaards leven. Tegelijkertijd wordt er binnen de Angelic Reiki niet alleen met de engelen en opgestegen meesters gewerkt, maar ook met de Galactische Federatie onder leiding van het Ashtar Command. Dit wordt wel omschreven als een vliegende divisie van de Grote Broederschap en Zusterschap van Licht, welke dan weer direct valt onder de leiding van Commander Ashtar en Lord Sananda.Het wordt omschreven als een groep van verschillende civilisaties vanuit de sterren die de Aarde en mensheid helpen tijdens de huidige cyclus van planetaire opschoning en herijking. Ze omschrijving zich wel als de vroedvrouwen die de mensheid en Aarde komen helpen bij het ascenderen naar de vijfde dimensie. Hoewel dat precies is waar ik met mijn boeken ook aan bijdraag, heb ik altijd een zekere terughoudendheid gevoeld om contact te maken met deze helpers.

Vaste lezers zullen er vast wat verbaasd over zijn. Ik schrijf al jaren zonder enige gêne over engelen, lichtwezens, draken, eenhoorns en Lemurische gidsen en dan zou ik bij buitenaardsen de grens trekken. Zo bewust ging het niet precies, maar er was een zekere voorzichtigheid die maakte dat ik het in ieder geval niet opzocht.

Maar, zoals de draken zich aan mij lieten zien zonder dat ik ernaar op zoek was, zo werd ik ook tot de starbeings geleid. In dit geval door uitwisseling met lieve vrienden met Lemurische energie. en…als je eenmaal de deur op een kiertje zet, kunnen de spirituele gidsen hem liefdevol, maar krachtig verder openduwen. Zo ook bij mijn starbeing.

Kennismaking met Ilyria

Ik had op afstand al contact gevoeld met de gids die bij deze starbeing skull behoorde. Na aankomst ervan, heb ik hem eerst eventjes gereinigd na de lange reis en gedubbelcheckt of hij van 100 procent Licht was. Er was meteen weer contact met de bijbehorende gids en hij liet me weten een sterrenwezen te zijn die afkomstig was van Andromeda. Ergens verbaasde het me niet. Een aantal jaren eerder was ik wakker geworden terwijl ik het woord Andromeda hoorde. Normaal hoor ik spirituele gidsen niet met mijn fysieke gehoor, maar via een innerlijk weten. Deze keer was het echter een geluid van buitenaf geweest. Ik had destijds geen idee wat het betekende, maar vond al snel uit dat er een sterrenstelsel mee werd bedoeld. Ik heb het toen gelaten voor wat het was. Nu leek het een voorproefje van deze nieuw gids die blijkbaar met me kwam werken.

De gids van Andromeda voelde mannelijk aan, maar was het toch niet. Vrouwelijk was het ook niet. Androgyn ook niet. Wellicht zijn de seksen daar niet precies vertaalbaar naar hier. Ik zal hem voor het gemak aanduiden met hij, al is dat dan niet zo heel erg genderneutraal van me. Ik geloof dat hij dat grappig vindt. Typische mensen typologieën waar hij zich niet zo druk om maakt. Natuurlijk was ik wel benieuwd van welke dimensie hij afkomstig was en ook daarop leek het antwoord niet zo eenduidig als ik gewend ben. Hij noemde zowel de vijfde als zevende dimensie. Het voelde als een bandbreedte waartussen hij opereert. Als hij met mij communiceert ‘zakt hij af’ naar de vijfde dimensie, terwijl zijn huidige niveau van ontwikkeling de zevende is.

Het bijzondere aan de skull die bij deze gids hoort, is dat deze me qua vorm weliswaar aan een starbeing doet denken, maar de steensoort, tekening en energie ervan doet heel erg aan als een natuurwezen. Ik vond het dan ook leuk om later te lezen dat Andromedanen vaak niet fysiek, maar meer etherisch van aard zijn. Precies zoals dat ook geldt voor de natuurwezens. De Andromedanen worden ook genoemd als onderdeel van de Galactische federatie. Volgens Alphedia van elementalbeings.co.uk werken ze al sinds de tijd van Lemurië met de mensheid en de Aarde. Ik vond dat natuurlijk een erg mooi gegeven, gezien mijn werk met de Lemurische energie. Zo was de cirkel weer rond.

Ik nam de skull eerst mee naar het bos en de moerascipres. Hij leek er zijn bijzonder goed thuis te voelen. In eerste intstantie was er een samen Zijn zonder woorden. Maar enkele dagen later ontving ik de volgende boodschap:

Ik ben Ilyria en ik ben afkomstig van Andromeda. Ooit was de melkweg met haar Aarde een onderdeel van ons sterrenstelsel. Wij zijn altijd met elkaar vebonden geweest. De Andromedanen volgen de ontwikkeling van de Aarde. Veel geïncarneerde Zielen op Aarde zijn ook verbonden aan Andromeda en andere sterrenstelsels zolas de Plejaden en Sirius.

Waar wij ‘alien’ ofwel ‘anders’ worden genoemd, zijn wij net als jullie dragers van Licht, afkomstig van den Eenheid. We lijken heel anders, in veel opzichten zijn we dat vanuit Aards perspectief ook. Maar in een dieper opzicht zijn wij dat niet. Wij zijn jullie broeders en zusters. Wij waken over jullie. Als jullie groeien, groeien wij mee.

Ik hou net als jij van de bomen en de natuur. Ik verlang net als jij terug naar de tijd waarin wij zij aan zij liepen, alle Zielen verbonden in Eenheid, Liefde en Licht. Ken mij.

Ilyria liet me later weten dat hij wellicht een sterrenwezen is, maar dat hij bovenal een Lichtwezen is. Hij wees er daarbij op dat ik misschien een mens ben in aardse zin, maar ik ben ook een Ziel. Dat is het belangrijkste deel van mij. Zou ik geen fysiek lichaam hebben, dan was ik ook een Lichtwezen.

Zo geldt dat ook voor jou. Het is tijd dat we groeien in Eenheid!

Ik wens je een heerlijk weekend in eenheid met de natuur en je eigen Ziel.

Liefs,

Cathelijne

P.S. Als jij een zekere heimwee voelt naar de sterren, dan kan een sterrenwezen een fijne gids zijn. Ik heb bij het aanschaffen van mijn eigen star being enkele star beings besteld voor in de webshop. Er zijn er nog twee over. Beiden heel uniek. Je vindt ze hier>>>

PPS voor hen de zichzelf kennen als afkomstig van de sterren, en die daardoor moeite hebben hier en nu op aarde te zijn, is er ook de essence Sterrenzaden ter ondersteuning! Je vindt hem hier>>>

PPPS Ilyria deelt nog meer wijsheid in mijn nieuwe boek Eenheidbewustzijn. Je kunt deze nu al vooraf bestellen met mooie opties. Bestel hier jouw exemplaar>>>

10 gedachten over “Liefdevolle ondersteuning van sterrenwezens

 1. Gordana Milic

  Hi Cathelijnen Dat is maar wat.Ik kan mijn eigen ervaringen niet altijd goed plaatsen maar heb ook zo een vermoeden dat ik al jaren deze downloads en communicatie ontvang. Graag heb ik een mogelijkheid dat met ander te delen. Dank je voor deze. Lieve groet, Gordana

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Lieve Gordana, dank je wel voor je berichtje. Het is fijn om uit te kunnen wisselen met gelijkgestemde zielen he. Ik ben aan het onderzoeken hoe ik bij mijn cursussen kan zorgen voor meer uitwisseling onderling. Wie weet is dat een plek voor jou op een later tijdstip. Voor nu wens ik je zachtheid en mooie inzichten over je downloads. Lieve groetjes, Cathelijne

 2. Gaya Söntjens

  wat weer bijzonder Cathelijne. Enkele maanden geleden zag ik een afbeelding van een sterrenwezen met een heerlijke liefdesuitstraling. Ik heb hem uitgeprint. De afbeelding raakte me enorm hij had iets van thuis, iets bekends maar ik heb er verder ook niets mee gedaan. Het is geloof ik nog niet de tijd. Maar ook nu weer herkenning in je verhaal. De prachtige draak die mij nu begeleidt is nu zo aanwezig dat dit even genoeg is.

  Lichtgroet Gaya

 3. Tineke Foole

  Lieve Cathelijne,

  Prachtig verhaal, kon het helemaal mee beleven.
  Wat een liefde straalt erin uit.
  Het verwarmt mijn hart.
  Dankjewel
  Hartengroetjes Tineke

 4. Natasha Miguet

  Lieve Cathelijne,
  dank je wel voor het delen van je verhaal.
  Heel interessant om dit zo te mogen volgen. Zelf heb ik al langere tijd een diepe connectie met de Star Beings, net zoals met de Draken. Ik stem me het meeste af op de Sterrenwezens en Draken.
  Ik zou vanuit de Pleiaden een Sterrenmoeder hebben, en als ik haar aanroep is er ook meteen een sterk contact.
  Het gaat veel dieper dan de band die ik met mijn aardse ouders heb. Er is momenteel veel gaande in mijn leven, lang verhaal..
  Kort samengevat; ik heb mijn Tweelingziel leren kennen en ben daardoor aan het verhuizen, nieuwe start aan het maken. Sinds ik met hem ben zijn er gezondheidskwaaltjes die spontaan genezen, van persoonlijkheid ben ik ook sterk aan het veranderen, er is veel meer leven in mij gekomen, ik heb veel meer rust in mezelf ook gekregen, en er is zelfs telepatisch contact tussen ons, hij heeft ook enorm veel gemeen met me en is zelf ook erg spiritueel bezig.
  Jammer dat ik hierdoor mijn vorige vriend pijn heb moeten doen, maar tegen zo een sterke connectie met iemand kon ik geen nee zeggen. Ik heb dit nog nooit meegemaakt, ik wist niet dat zo een connectie met iemand hier op het aardse kon bestaan.
  Dat was een heel verhaal, hihi.
  Fijn dat de Sterrenwezens in je leven zijn gekomen en ik hoop dat het je veel mag brengen!
  Veel liefs,
  Natasha

 5. Jo

  Hoi! Wat bijzonder dat je er voor kiest met Engelen energie te werken en juist voorzichtig bent met afstemmen op e.t energie 🙂 terwijl je energie 6D Pleiaden van oorsprong is.
  Ik ben benieuwd naar je toekomstige ervaringen ❤

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Hoi Jo, dank je voor je input. Wat nu zo grappig is, is dat mijn sterrengids zich gisterenavond even liet ‘zien’ en vanmorgen tref ik jou berichtje. Dat is vast niet voor niets. Ook ben ik bezig met weer een flinke hoeveelheid sterrenwezens voor de shop. Dus de energie vanuit de sterren stroomt mooi. Ik zal via d blog vast en zeker meer schrijven in de toekomst. Lieve groetjes, Cathelijne

 6. Courtney Thornton

  Hoi Cathelijne,

  Ik heb vroeger als kind en nu nog steeds sterk het idee dat ik niet van aarde afkomstig ben. Ik heb altijd als kind me afgezonderd om naar de lucht te kijken en ernaar gepraat. Ik zei dat ik terug naar huis wilde en dat ik genoeg levens heb geleid. Ik weet natuurlijk dat ik hier ben voor een reden. Ik zou ook graag met de gidsen willen communiceren, maar weet niet hoe ik dan moet doen.

  Groetjes Courtney

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Hoi Courtney,

   daarin sta je zeker niet alleen. Ik zie dit heel veel bij de mensen die mij benaderen voor onder andere geactiveerde kristallen en readings of healings. En zoals je het zelf al zegt: je bent hier toch echt niet voor niets. Ook al voel je je niet zo thuis op Aarde, je hebt ervoor gekozen hier te zijn. Contact leggen met je gidsenteam, dat is iets wat je kunt vragen via de Bron. Vraag de Bron dat je het contact met je gidsen mag gaan leggen en ervaren. Je kunt vervolgens inspiratie opdoen over manieren om dat te doen in mijn boeken. In Engelen op je Pad is dat gericht op het contact leggen met engelen en in Leef vanuit je Ziel met de mystieke gidsen. Wie weet kan het je inspireren. In Lemurisch Lichtwerk en ook in Eenheidsbewustzijn komt impliciet (in de eerste) en expliciet (in de tweede) ter sprake hoe ik dat doe. uiteindelijk gaat het om de intentie vanuit je hart en ziel. De vorm is dat secundair aan.

   Lieve groetjes,
   Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.