Straal jouw unieke Licht, een boodschap van de Eenhoorns

Hoe kun je deel uitmaken van het geheel en toch trouw zijn aan jezelf? Het is een belangrijk thema voor velen. Eenheidsbewustzijn betekent geen eenheidsworst. Het is niet de bedoeling dat we confirmeren aan dat wat anderen van ons willen, maar dat we -rekening houdend met de ander en diens gevoelens- in alle vrijheid en kracht ons eigen Licht blijven stralen.

Terwijl ik de nieuwe eenhoornessence afstemde kwam er een prachtige channeling, die ondersteunt bij dit onderwerp. Want, zo zeggen de eenhoorns, we hebben ieder een unieke frequentie, een unieke Zielekleur. Het is juist die kleur die nodig is voor de balans van het grotere geheel. Je hoeft dus, om deel uit te maken van de eenheid, niet hetzelfde te zijn als de ander. Juist niet. Je mag helemaal trouw aan jezelf, jouw Licht stralen:

Het zuiverste Licht van je Ziel straalt van je uit en laat je ware kleuren zien. Ieder Zielelicht komt van dezelfde Bron. Hun uiteindelijke energie is puur potentieel. Het zijn de unieke kleuren, als kleuren van de regenboog, die het effect van je vrije wil toont. Het laat al je Zielereizen zien door je levens heen, maar ook alle geleerde levenslessen, giften en kwaliteiten die tot jouw Ziel behoren.

Elke Ziel is uniek, maar komt uit dezelfde Bron. Met deze afstemming en deze essence nodigen we je uit om jouw stralende kleuren de wereld in te schijnen. Uniek tot jou behorend en om altijd voor het hoogste goed te gebruiken.

Je zult merken dat je werkelijk een medeschepper bent en dat het leven waarlijk magisch kan zijn.

Straal helder lieverds, Wij zijn de Eenhoorns van het Regenbooglicht.

Een mooie boodschap om deze week mee in te gaan. Ik wens je toe dat je in vrijheid je eigen Licht kunt stralen, puur zoals jij bent.

Liefs & licht,

Cathelijne

PS behoefte aan meer en meer leven vanuit Eenheidsbewustzijn? Bestel dan nu alvast mijn boek Eenheidsbewustzijn. Wie hem vooraf bestelt, krijgt hem al eind november….met mooie extra opties en acties.

PPS werken met de eenhoornessence? Je vindt hem hier>>>

PPPS meer lezen over eenhoorns? Bestel dan Leef vanuit je Ziel, met de elfen, draken, eenhoorns en andere lichtwezens. 

PPPPS zelf contact maken met eenhoorns en intuïtief werken met hun liefdevolle energie? Doe dan de online cursus>>>

2 gedachten over “Straal jouw unieke Licht, een boodschap van de Eenhoorns

 1. wies1950

  Ha lieve Cathelijne.Wat zend je ons toch steeds mooie liefdevolle berichtjes de eenhoorns de draken de dolfijnen en de volle maan mediratie. Ik ben er iedere keer heel blij mee.Ik wil heel graag weer je nieuwe boek bestellen, maar ik zit midden in een verhuizing n Nederland en dat kost heel veel geld. We hebben een huis in Koudum in Friesland gekocht. Dus de komende weken van alles en iedereen afscheid nemen. Natuurlijk zullen we nog vaak terugkomen om van dit mooie land en onze vrienden hier te genieten. Jouw boek ga ik zeker kopen en op koude winterdagen lezen en mee werken. Warme groet en liefs van WiesVerzonden vanaf mijn Samsung Galaxy-smartphone.

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Ha lieve Wies,

   dank je wel voor je reactie. En wat fijn dat jullie een huis in Friesland hebben gevonden. Een grote verandering voor jullie vanuit de warmte naar ons koude kikkerlandje. Ik hoop dat het jullie volop geluk gaat brengen…en…het boek loopt niet weg. Het komt begin december uit (mensen die eerder bestellen, krijgen hem iets eerder). Dus tijd zat! Eerst maar eens jullie grote verhuizing goed doorkomen. Veel liefs Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.