Pleiade Portaal: open je voor het liefdevolle Licht van de Pleiaden

Hoe is het met jou? Heb je een goede volle maan gehad? 

Er was een intense eclipsenergie gecombineerd met Mercurius, die voorlopig nog even retrograde is (en hoe voelbaar is dat! Ik heb in tijden niet zoveel mailstoringen gehad). Vanuit dit eclipsportaal zijn we in het jaarlijkse Pleiadische energieportaal aanbeland, dat ieder jaar plaatsvindt rond 16 tot 24 mei.

De Pleiaden zijn een cluster van prachtige, oogverblindende sterren in het sterrenbeeld Stier. Met een telescoop kun je ongeveer honderd sterren zien. Zonder telescoop kun je maar zes of zeven sterren zien. Deze worden wel de Zeven Zusters genoemd. Volgens oude legendes zijn de sterren zussen en dochters van Atlas. 


Omdat de Zeven Zusters deze periode zijn uitgelijnd met de Zon opent zich een portaal waardoor de mooie energie van de Pleiaden krachtiger voelbaar is.

De Pleadiërs werkten samen met de Lemuriërs. Zij schonken hen hun wijsheid en waren intergalactische broeders en zusters. Veel Zielen die tijdens Lemurië leefden, waren oorspronkelijk afkomstig van de Pleiaden. Hetzelfde wordt overigens wel gezegd over Noord-Amerikaanse indianenstammen. Cherokee-legendes vertellen dat indianen lang geleden in de Pleiaden zijn ontstaan, en beweren dat inheemse mensen op Aarde zijn als ‘sterrenzaden’, met als missie het brengen van Licht en kennis. Ook bij de Navajo en de  Lakota/Dakota-mensen wordt uitgegaan van voorouders van de Pleiaden.

Ook in deze tijden van verandering op Aarde staan de Pleiadische gidsen ons bij. Ze noemen zich een collectief van multidimensionale spirituele wezens, afkomstig van het sterrenstelsel de Pleiaden. Het is hun missie om de mensheid te assisteren tijdens het proces van spirituele transformatie. Deze Pleiadiërs zijn sterk geëvolueerd, meer dan de meeste menselijke soorten. Het Pleiadische Rijk is de volgende stap in onze menselijke evolutie. Om deze reden wordt ons bepaalde kennis gegeven door verlichte Pleiadische wezens. Zij helpen ons op weg naar onze hogere spirituele bestemming. Deze Pleiadische gidsen verblijven op een zeer hoge frequentie. Hoe hoger en lichter de frequentie, hoe dichter men bij de God-bron komt. Zij willen ons helpen onze eigen vibratie te verhogen.

Je kunt je afstemmen op de energie van de Pleiadiers. Je kunt daarbij gebruik maken van deze affirmatie: Ik stel me open voor de vibratie en wijsheid van de Pleadiërs. Ik herinner me mijn eigen Lichtafkomst en durf nu een evolutionaire sprong te maken die mijn Lichtcodes in mij activeert.

Een andere manier om contact met andere sterrenbeschavingen te leggen is via de Crystal Angel Essence Sterrenzaden en via de starbeings. Je vindt ze hier>>>

Ik wens je een bijzonder Pleiadische portaal waarin je jouw hart nog verder kunt openen en werkelijk aanwezig kunt zijn op Aarde, vanuit je eigen mooie Ziel.

Liefs & Licht,

Cathelijne

P.S. hieronder nog een filmpje over het belang van het verhogen van je trilling om terug te keren in je kernfrequentie:

4 gedachten over “Pleiade Portaal: open je voor het liefdevolle Licht van de Pleiaden

 1. Janny Wezenberg

  Hoi Cathelijne, veel dank voor het delen deze zeer verhelderende informatie over wat er nu gaande is in de energie op aarde. En de positieve betrokkenheid van de Pleiadiers bij onze transformatie. Ik wist niet of ik de Pleiadiers wel echt kon vertrouwen, had gehoord dat ze ook betrokken waren bij oorlogen in het universum. Maar nu ik weet dat ze ook een verbinding hebben met Lemurie, durf ik me wel open te stellen voor hun hulp.
  Lieve groet, Janny

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Hoi Janny,
   mijn eigen ervaringen met hun energie is goed en een lieve Lemurische zielsbroeder van mij heeft diepe connecties met Pleiadische gidsen die enorm liefdevol zijn. Dat gezegd hebbend: volg altijd je eigen gevoel! Want we hebben ieder ons eigen pad te gaan. Liefs, Cathelijne

 2. Natasha

  Lieve Cathelijne,

  Wat een interessante blog!
  Heb zelf altijd te horen gekregen via readings dat ik een Pleiadische afkomst zou hebben.
  Ik zou daar ook een sterrenmoeder hebben kreeg ik te horen in 1 van die readings, zij beschouw ik als mijn echte liefdevolle moeder want heb jammer genoeg in dit leven met mijn aardse moeder een slechte band..
  Mijn sterrenmoeder heeft ongeveer dezelfde naam als mijn dochtertje, ik heb Eleanor naar haar vernoemd om haar te eren.

  Ook wel interessant : ik kreeg ook te horen dat ik in een van mijn eerste levens als mens, als indianen kleine meisje altijd ging mediteren bij een mammoet boom en op die manier contact kon maken met mijn sterren moeder.
  Ik voel ook diep vanbinnen dat ik levens heb gehad rondom mounth sashta en Arizona.
  Onlangs, tijdens de nacht van de voorbije volle maan ‘toevallig’ droomde ik dat ik in Arizona rondliep en vlot Engels sprak.
  Ben er jammer genoeg nog nooit geweest in dit leven maar ik zag duidelijk de rode rotsen van het landschap daar en het voelde als thuiskomen aan voor mij.
  Het voelde alsof er iets uit een vorig leven in Arizona opnieuw geactiveerd werd in mij.
  Oude herinneringen die terug naar boven komen, wie weet?

  De Pleiadiers hun energie voelt voor mij zeer vertrouwd aan. Naar mijn gevoel is ook de bekende commander Ashtar een van hun.
  Ze doen enorm veel voor planeet aarde en ik ben dankbaar dat ze zo toegewijd zijn aan ons.

  Dankjewel voor het schrijven van deze interessant blog!
  Veel liefs,
  Natasha

  1. Angel Light Heart Berichtauteur

   Lieve Natasha,

   Dat verbaast me niets bij jou die Pleiadische afkomst. Overigens geloof ik dat velen van ons die juist nu hier zijn, een langdurige zielsafkomst hebben die wortels kan hebben in verschillende sterrenstelsels en sferen.

   Wat mooi…een sterrenmoeder! Prachtig.

   Ohhh en de mammoetbomen en Arizona. Ja als je dit de kans krijgt, ga dan naar Sedona en Mount Shasta. Dat zal je fantastisch vinden!

   Veel liefs Cathelijne

   >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.