Aartsengelen inroepen: Lichtwerk voor Turkije en Syrië:

Raken de beelden van de verschrikkelijke gevolgen van de aardbevingen in Turkije en Syrië jou ook zo? Het dodenaantal loopt enorm op. Het is een ramp waarvan je de omvang bijna niet kunt bevatten. Naast het (financieel) ondersteunen van humanitaire hulp, kun je de ontreddering die je voelt bij de beelden omzetten in liefde, door Lichtwerk te sturen naar het gebied. Als je daartoe geroepen wordt uiteraard (in een eerdere blog schreef ik over het vinden van het juiste Lichtwerk voor jou).

Zelf vind ik het altijd heel fijn om de engelen en aartsengelen aan te roepen wanneer er grootschalige rampen plaatsvinden. Je kunt ze aanroepen en voor je zien hoe ze hun liefdevolle werk doen. Stel je voor dat je engelen over het gebied heen ziet vliegen en zweven terwijl ze er liefdevol Licht naartoe zenden vol compassie, steun, hoop en genezing.

Engelen houden zich aan de vrije wil van de mens. Het is dus aan ons om ze in te roepen. Anders worden het, in de woorden van engelenauteur Lorna Byrne, ‘werkloze engelen’.

Naast het inroepen van de engelen in het algemeen en het visualiseren van hun liefdevolle hulp, kun je ook specifieke aartsengelen om hulp vragen. Ik geef hier graag enkele suggesties:

Je kunt aartsengel Michael vragen om de reddingswerkers te ondersteunen en te zorgen dat er meer reddingswerk op gang kunt.

Je kunt aartsengel Rafael vragen om degenen die met wonden onder het pijn vandaan zijn gehaald heling te sturen. Ook kun je deze aartsengel vragen alle medische hulpverleners bij te staan om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen.

Je kunt aartsengel Chamuel vragen om mensen zoveel mogelijk te herenigen en een zachte deken van onvoorwaardelijke liefde over het gebied te leggen.

Aartsengel Azrael kan worden ingeroepen om Zielen die de ramp niet overleefd hebben naar het Licht te brengen en de achterblijvers te ondersteunen bij hun rouw.

Stuur jouw Licht, gebeden, liefde op wat voor manier voor jou ook maar past naar de slachtoffers van de aardbevingen. Samen kunnen we een veld van herstel creëren. Wat je ook doet, of het het aanroepen van de engelen is, het sturen van Licht of speciale symbolen, zorg dat je bij ieder Lichtwerk altijd vraagt om het allerhoogste goed voor iedereen. Wanneer je om specifieke zaken vraagt, rond dan altijd af met: ‘dit of iets dat nog beter is om ieders Licht te dienen.’

Liefs en Licht

Cathelijne

PS meer weten over het werken met de engelen? Je leest er alles over in mijn boek Engelen op je Pad.

2 gedachten over “Aartsengelen inroepen: Lichtwerk voor Turkije en Syrië:

 1. Natasha

  Lieve Cathelijne,

  Wat mooi dat je dit aan ons vraagt.
  Ik heb ineens alle Aartengelen die bestaan aangeroepen en uitgebreid gevraagd om Licht, Liefde en Healing te sturen naar dat gebied.
  En hun ook allen uitgebreid bedankt achteraf.
  Ik voelde een diepe rust doorkomen en zag de kleur groen voor mijn gesloten oogleden verschijnen.

  Hopelijk mag het snel beter gaan daar in Turkije en Syrie.
  Als Empaath raakt dit alles mij enorm en wil dan ook graag mijn steentje bijdragen.
  Veel liefs,
  Natasha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.