Kosmische verschuivingen en dunner wordende sluiers

We leven in een bijzondere tijd. De energie fluctueert enorm en dat kunnen we merken in ons lijf, in de maatschappij en op het wereldtoneel. Ook kosmisch geldt dit. Er zijn enorme fluctuaties in zonnevlammen te merken. Soms lijkt het bijna alsof we ermee om onze oren worden geslagen. Dat kan voor fikse klachten zorgen, maar het kan ook inspiratie en Lichtdownloads brengen.  

Lichtactivaties

Komende maand zal dat zeer zeker voelbaar zijn met alle astrologische veranderingen die dan plaatsvinden. Je kunt de energie hier al naartoe voelen werken. Ik ben de afgelopen weken bezig geweest met voorbereiden van een cursus met krachtige Lichtactivaties om je door ‘Magisch Maart’ heen te leiden

Dunnere sluiers

Ik heb deze week in het bijzonder gemerkt dat de sluiers tussen de werelden wat dunner lijken. Van oudsher zou je dat eerder verwachten rond eind oktober en begin november, wanneer Samhain (Halloween) en Allerzielen worden gevierd. 

Zelf merkte ik de dunne sluiers op door de dromen die ik deze week had. Zo droomde ik deze week over een formatie van zwarte vogels. Ik had eerder een dergelijke droom voor het overlijden van mijn vader. Ik schreef daar in Engelen op je Pad het volgende over:

De regenboog brengt een boodschap van de overzijde

Een half jaar voor het overlijden van mijn vader droomde ik dat ik in zijn flat was. Ik keek uit het grote raam en de hele lucht wat bezaaid met zwarte vogels. Het zag er nogal onheilspellend uit. Op een gegeven moment gingen alle vogels in formatie vliegen en vormden ze een groot geheel in de vorm van een megavogel. Achteraf bezien bleek dit een teken van terugkeren naar de bron. In de tijd erna bleef ik te pas en te onpas zwarte vogels zien. Het was pas na mijn vaders overlijden, dat ik zou begrijpen welke boodschap ze kwamen brengen.

Toen mijn vader op sterven lag, stroomden de tranen over zijn wangen. Hij begreep niet waarom zijn lichaam huilde. Hij was nooit een man geweest die zijn emoties liet zien. Maar zijn lichaam en Ziel dachten daar op dat moment anders over. Hij vond het vreselijk mij verdrietig te zien. Zijn grootste zorg was zijn kinderen achterlaten. Ik heb hem toen getroost door hem te zeggen dat de mate van verdriet bij het verlies in verhouding stond tot de mate van liefde en die had ik nooit willen missen. En zo was het ook.

Na zijn overlijden hebben de engelen hem geholpen zich snel kenbaar te maken. Zo stond zijn klok de dag erna opeens stil op het tijdstip van overlijden. Vervolgens belde een van mijn broers me op of ik iets aan de speakers had gedaan. Mijn vader had namelijk twee sets van speakers. Hij had de voorkeur voor de ene set en mijn broers voor de andere. Omdat hij al dagen niet de mogelijkheid had gehad in de woonkamer te komen, stonden de speakers al die tijd al op de voorkeursstand van mijn broers. Na zijn overlijden waren ze opeens omgezet naar die van mijn vader! Ik vond dat zo grappig.

De dag van zijn crematie was een koude oktoberdag met een stralend blauwe lucht. Terwijl we in Driehuis achter de rouwwagen aanliepen, was ik erg gespannen. Ik zou als eerste speechen en ik wilde dat goed doen, maar wist ook dat ik emotioneel zou zijn. Mijn Zielsvriendin Sabine zou achter me staan om het over te nemen als het mij niet zou lukken, maar ik wilde het graag zelf kunnen volbrengen.

Toen we bij de aula aankwamen, was er een moment van wachten terwijl de auto keerde zodat de kist eruit getild kon worden.

Op dat moment brak er een kakofonie van vogelgeluid uit. De boom boven de rouwauto zal vol met zwarte kraaien. Sinds mijn droom van de zwarte vogels, was ik meer gespitst op het zien van kraaien en raven, maar het gigantische geluid deed niet alleen mij omhoogkijken. De hele rouwstoet deed hetzelfde. Wat we daarna zagen vervulde me met diepe dankbaarheid. Want aan de lucht boven ons stond een kleine fractie van een omgekeerde regenboog als een knipoog aan de hemel. Wat dit moment nog bijzonderder maakte, was dat ik aan de binnenkant van de kistdeksel een mandala had geschilderd met een afscheidsgedicht en die mandala liet een eik zien met erboven een regenboog.

Ik snapte werkelijk niet waar dat regenboogje vandaan kwam bij zo’n helderblauwe lucht. De regenboog staat niet alleen bekend als symbool van hoop maar ook als een groet van overledenen. Deze prachtige tekenen gaven me de kracht om mijn toespraak op eigen kracht te doen en mijn vader te eren op mijn manier.

’s Avonds belde een van mijn broers me op. Hij zei: ‘Wist je dat papa vanavond op TV was?’ Ik snapte niet goed hoe dat mogelijk was, tot hij het uitlegde. Er was een nieuwsitem geweest over het bijzondere natuurverschijnsel van een regenboog bij complete zon. De regenboog was een weerspiegeling van ijskristallen in de lucht en werd een halo genoemd. Dat was nog eens een engelengroet van een overleden dierbare! Tot op de dag van vandaag denk ik bij het zien van een regenboog aan hem.

De dag na mijn droom vroeg een lieve klant waarvan beide ouders onlangs zijn overleden of zij misschien nog iets nodig hadden aan Lichtondersteuning. Die vraag was in dezelfde nacht in haar opgekomen. Het verbaasde me niets.

Er volgde deze week nog een droom waarin ik eerst heerlijk met mijn vader op reis was. Het was zo fijn weer tijd met hem door te brengen. Daarna verscheen ook mijn overleden oma. Voor haar overlijden had ze gezegd dat ze God zou vragen of ze mijn beschermengel mocht worden. In de droom legde ze me uit dat ze niet meer dagelijks bij me was zoals vroeger, maar dat ze nog wel zo nu en dan een kijkje bij me kwam nemen.

Ik vind het altijd bijzonder troostrijk wanneer we tekens ontvangen van Gene Zijde. Of dat nu is door een droom, een liedje op de radio of een andere toevalligheid. Mijn vader is erg goed in dat soort seintjes!

Deze zomer las ik er er twee mooie boeken over die ik in Boekenpraat op mijn YouTube Kanaal heb besproken: Verbinding van Tom Colton en Ik ben er gewoon nog van Nicolette van Nieuwenhuizen. Heel fijne boeken voor wie geliefden mist en troost zoekt over het leven na de dood.

Deze boeken zijn overigens nu verkrijgbaar bij de tweedehands boeken in de webshop. Omdat we in april gaan verhuizen, ben ik al flink aan het uitzoeken en mogen er veel boeken weer energie en inspiratie aan anderen gaan geven. Je vindt ze hier>>>

Ik wens je een mooie dag met veel zachtheid en lieve tekens van de ‘andere kant’.

Liefs, Cathelijne

P.S. over bijzondere getallen gesproken, vandaag is het 22-2. 222 is een krachtig engelengetal. Dit getal nodigt ons uit om volledig in onze kracht te gaan staan. Het vraagt ons ook om vertrouwen te hebben: in onszelf, ons Hoger Zelf en in de Scheppingsbron. 

P.P.S wil jij meedoen met de vier(!!) krachtige Lichtactivaties die ik heb opgenomen voor de komende bijzondere maand? Zorg dat je op mijn mailinglijst staat want ietsje later deze week stuur ik er een uitgebreidere nieuwsbrief over uit met alleen voor nieuwsbrieflezers een hele fijne korting.

Een gedachte over “Kosmische verschuivingen en dunner wordende sluiers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.