Nieuwe maan in Gemini: channeling van de engel Ambriël.

“Ik ben Ambriël en ik heers over het zonneteken Gemini, Tweelingen. Als twee geesten in één lichaam snelt de tweeling voort met innerlijke dialogen, gedachtesprongen, inspiratie. Als een vlinder die vluchtig van bloem naar bloem gaat, zo snellen de gedachten van de tweeling voort. Voor de buitenwereld lijkt dit vluchtig. Als een trein die te snel over teveel sporen rijdt en dreigt te ontsporen. Hoe kan er diepte zijn in een geest die zo vluchtig lijkt? En toch is dit zeker mogelijk. De vlinder bezwangert de bloem.

De tweelinggeest kan het onverenigbare verenigen als een alchemistische kruisbestuiving. De kunst is de gedachten eerst een tijd de ruimte te geven. Laat ze springen en dansen. Laat de energie van de Gemini je uitlokken tot brainstormen. Durf te dromen en durf te zweven. Volg de gedachten in meditatie. En dan komt de tijd van kiezen. Als een vlindervanger met een netje kies je de mooiste vlinder uit al het gefladder in je hoofd. Deze vlinder mag de wereld in.

Om dat te kunnen doen is het belangrijk deze mentale, luchtenergie substantie te geven en te gronden in de Aarde. Zorg dat je je balans bewaart door jezelf goed te aarden.

Aanwijzingen voor deze maand in Gemini:

• Zorg voor meditatieve momenten, waarbij je je gedachten slechts opmerkt zonder erop weg te vliegen.

• Houd een boekje bij de hand deze maand. Schrijf daarin alle ideeën op die in je opkomen. Leg je momenten van inspiratie vast. Alles mag er zijn. Wees vrij.

• Kies uiteindelijk iets waarmee je aan het werk wilt gaan.

• Wanneer je hoofd erg druk is en het je niet lukt er kalmte in te brengen, zing dan een tijdje mantra’s. Je vult je geest dan met heilige klanken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het krachtige “I AM that I AM”.

• Neem iedere dag de tijd te gronden. Ga zitten op een prettige stoel en zet je voeten stevig op de grond. Voel het contact met de aarde en stel je voor dat er wortels vanuit je voetzolen groeien die je stevig verankeren met de kern van Moeder Aarde.

• Bovenal: wees speels. Neem het leven en je eigen gedachten erover niet te serieus. Durf te lachen om je eigen hersenkronkels.

Je kunt mij aanroepen om je te helpen de energie van deze maan in Gemini in je te verankeren en te gebruiken voor het grotere goed. IK BEN Ambriel en ik breng je deze waarheid.”

Wil je meer weten over engelen, engelentherapie of wil je je ervaringen delen, reageer dan gerust of kijk op www.engelentherapiecoach.nl. Mailen kan naar engelentherapiecoach@hotmail.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.