Channeling Moeder Maria, koningin der engelen, over Zelfliefde

Volle Maan, November 2010.

“Elke keer wanneer je negatieve, kritische of hatelijke gedachten over jezelf hebt, is het alsof je energetisch dolken naar jezelf gooit. En elke keer dat je positieve, levens bevestigende, liefdevolle gedachten denkt, is het alsof je rozenblaadjes naar jezelf gooit.

De eerste prioriteit van Lichtwerkers op de planeet is te beginnen zichzelf lief te hebben, zichzelf te accepteren en uitstekend voor zichzelf te zorgen. Dit zal je openstellen voor je Hoger Zelf. Het opent je hart en je geest en zorgt ervoor dat je werkelijk een baken van Licht kunt zijn.

Wanneer je tekortkomingen in jezelf ziet, omarm ze dan liefdevol. Voel compassie voor jezelf. Want pas dan kun je jezelf werkelijk zien en toewerken naar verbetering, mocht je dat willen. Als je het op die manier doet, werk je aan verbetering vanuit een basis van liefdevolle vriendelijkheid in plaats van een negatieve attitude die je alleen maar op de vlucht doet slaan van wie je bent.

Wees bij wie je bent.

Wees wie je bent.

Dit ben jij.

En jij bent OK!

Wij, in de Lichtwerelden, zien jullie immense schoonheid. We zien jullie innerlijke licht. We zien jullie eeuwige Ziel. En we eren dat deel van jullie dat moedig genoeg was in deze speciale tijd op aarde te incarneren.

Laat deze volle maan jouw spiegel zijn. Kijk jezelf in de ogen en zeg: “Ik hou van jou!” Er huist grote kracht in de woorden die je spreekt en de gedachten die je denkt. Laat ze liefdevol en zachtaardig zijn en je zult de verandering zijn die je in de wereld wilt zien.

Ik Ben Moeder Maria en ik hou van jullie met oneindige compassie and wijsheid.”

Copyright Cathelijne HEART – HEaling ART. www.engelentherapiecoach.nl Voel je vrij deze informatie te delen met anderen, onder vermelding van bovenstaande copyright.

4 gedachten over “Channeling Moeder Maria, koningin der engelen, over Zelfliefde

 1. Hilda

  Lieve Cathelijne,

  Dank je voor deze mooie boodschap.

  De energie van O.L.Vrouw Koningin van de Engelen is al heel lang zeer belangrijk voor ons allemaal !!! Jaren geleden mocht ik voor Haar een klein liedje schrijven. Het staat op mijn website bij Engelenenergie zodat men het kan meezingen.
  Wanneer ik met de Witte Roos werk, voor veel mensen tegelijk, stuur ik ze vaak naar Haar om ze eerst te laten zegenen en dan komen er opeens 1000den Witte Roosjes naar de Aarde om al het leed te verzachten en te helpen transformeren.
  De Witte Roos is immers Universele Liefde.
  Mooi hé hoe Zij ons laat weten dat er door onszelf lief te hebben rozenblaadjes naar ons toe komen. Past weeral perfect !

  Warme hartegroet,
  Hilda

  1. engelentherapiecoach Berichtauteur

   Lieve hilda,

   dank je wel voor je mooie reactie. Ik zal de witte roos ook eens op de manier sturen die jij hier beschrijft.
   Ik vind het wel erg leuk dat Maria zich nu zo laat horen. De eerste keer werd ze gechanneld bij de cursus van Angelic Reiki in worcester en sindsdien lijkt ze erg dichtbij.
   Wat ik extra leuk vindt omdat mijn lievelingsoma een hel bijzondere band had met Maria en ik de laatste initiatie van de Gouden, Zilveren, Violette Vlam via een mediamieke client een groet van mijn oma kreeg.
   Ook dat past weer perfect.
   Ik wens je een mooie week Hilda!
   Veel liefs en een engelenkuffel
   Cathelijne

  1. engelentherapiecoach Berichtauteur

   Dank je wel voor je fijne reactie op de boodschappen.
   Je kunt je zelf op deze blog abbonneren, dan ontvang je vanzelf een bericht in je inbox van je email als er een nieuw bericht is.
   mocht je iedere volle maan mee willen doen aan het mediteren (vanuit je eigen vertrouwde omgeving) dan kan ik je ook in mijn vollemaanmail bestand opnemen.
   Lieve engelengroet,
   Cathelijne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.