Volle maan meditatie met de eenhoorns op 18 augustus2016

Op 18 augustus is het weer volle maan. Volgens Petra Stam heet deze periode de Maan van het 885612-bigthumbnailHemelvuur (14 augustus – 12 september).

Deze naam houdt verband met het benauwde weer in de nazomer dat nogal eens tot onweer kan leiden. Bliksem is een ontlading die op vier of vijf kilometer hoogte ontstaat. Pas op twintig meter boven de Aarde zoekt de ontlading een goede geleider (bomen, gebouwen, of lager bij de grond). Psychologisch gezien staat bliksem voor een flits van inzicht. Bij deze maan hoort dan ook het thema ‘inzicht en waarheid’. Probeer oorzaken en gevolgen te zien in je leven. Waarom is iets juist wel of niet gelukt? Het geeft zicht op jouw oogst of resultaten en maakt duidelijk hoe je (nu of later) veranderingen kunt aanbrengen.

Van 11:24 tot 12:01 uur is de Maan korte tijd ook verduisterd. De Aarde staat dan tussen de Zon en de Maan waardoor een gedeelte van de Maan in de schaduw komt te liggen. Tijdens een maansverduistering kun je geconfronteerd worden met een wirwar aan gevoelens of emoties. Probeer inzicht te krijgen in wat je voelt, droomt of welke ingevingen je hebt – het kan je meer duidelijkheid geven over hoe je ergens over denkt, het brengt je naar jouw waarheid.

Deze volle maan staat ok wel bekend als de Maan van het Weerlicht.

Deze maan is een oogstfeest, waarbij het gaat om een oogst op spiritueel niveau. Dit kan betekenen dat je nieuwe oplossingen ziet voor oude problemen. Een relatie kan verbeteren. Oude patronen kunnen worden doorbroken en vervangen worden door nieuwe patronen. Dit is de tijd om meer en meer vanuit je hart te leven. Je ziel stuurt je aan via je hart. Dit is dus en uitgelezen tijd om te manifesteren vanuti het hart.

2112869d7ffb8f04111a4b8c2edd9603Wat is het dat jij spiritueel gezien wilt oogsten? Wat in jijzelf wil je nu leven inblazen? Waar wil jij oogsten? Dit zijn de vragen om mee te nemen in deze meditatie.

Ik word momenteel sterk begeleid door de eenhoorns. Mijn artikel over de zevendimensionale lichtwezens is net uitgekomen in de Paravisie van deze maand. Momenteel schrijf ik over ze en er komt een cursus aan. Het voelt daarom passend deze keer te mediteren met eenhoorns, die ook een onderdeel vormen van de engelenhierarchie!

Meditatietijd
Zoals iedere volle maan mediteren we met een grote groep lichtwerkers, allemaal via intentie op afstand verbonden, om 20.00 uur. Kun je om die tijd niet, dan kun je op een ander moment gaan zitten en simpelweg de intentie hebben om aan te haken bij het lichtwerk dat wij allemaal doen om 20 uur.

Voorbereiding

 • Zoek een plek waar je niet gestoord wordt.
 • Schep hier een heilige ruimte op een manier die bij jou past. Je kunt hierbij denken aan het branden van wierrook, branden van een kaarsje, neerzetten van bloemen, kristallen, de elementen.
 • Vraag om bescherming, bijvoorbeeld door Aartsengel Michael hiertoe uit te nodigen, al dan niet met de Crystal Angel Essence Michael. Ook kun je werken met de Eenhoorn Essence.
 • Je kunt een bergkristal in je hand houden of bij je neerzetten. Dit is een natuurlijke versterker die je zal helpen jouw intenties kracht bij te zetten.
 • Je kunt vooraf je doelen en intenties op spiritueel gebied opschrijven.

12965014_1124289060935314_1959065537_nDe meditatie

 • Ga zitten, grond jezelf goed, doe je ogen dicht en wees aanwezig in je lichaam.
 • Stel je voor dat je je in een prachtig groen bos bevindt. Er stroomt een waterval vlakbij.
 • Loop naar deze waterval en wees je bewust van de egostukken in jezelf en van alle dingen die je zuiverheid en contact met je ziel in de weg staan. Ga onder de stroom staan om ze van je af te laten spoelen. Je kunt immers alleen met de energie van de eenhoorns werken, wanneer je tot hen komt met zuivere intentie en een heldere verbinding met je ziel.
 • Wanneer je helemaal schoon gespoeld en verfrist bent, stap je onder de waterval vandaan. Er ligt op een grote kei een mantel van licht, die je om je heen slaat.
 • Wanneer je je opricht, zie je tussen de bomen een eenhoorn verschijnen van het lichtste, zuiverste wit.
 • Stuur vanuit je hart liefde naar de eenhoorn en vraag of deze je met je intenties wil helpen.
 • De eenhoorn komt naar je toe en schijnt zijn of haar hoorn op je hart. Voel wat dit doet. Wellicht zitten er nog stukken of thema’s in je hart die je verder mag helen en loslaten. Doe dat.
 • En laat je hart zich dan vullen met het zuivere licht en de liefde van deze prachtige eenhoorn.
 • Geef nu aan dat jij graag wilt samenwerken om te manifesteren voor het hoogste goed.
 • Er verschijnt een rond scherm met een gouden rand. Het is jouw Goddelijke whiteboard en je mag er alles op projecteren wat je wilt neerzetten. Zie het voor je. Projecteer alles erop: hoe ziet dit eruit, hoe voelt het, schrijf het in woorden of in beelden. Dit is jouw intentie!
 • Eenhoorn vraagt je er nog eens naar te kijken en goed in je hart te voelen of alles wat je op het bord hebt gezet resoneert in je hart. Is dit wat ten diepste vanuit jouw hart en liefdesenergie gecreëerd mag worden? Komt dit vanuit je ziel en niet vanuit je ego?
 • Wellicht wil je iets aanpassen, vervangen of toevoegen. Speel met het beeld tot het klaar is.
 • Stuur er dan vanuit je hart licht naartoe en zie hoe de eenhoorn licht toevoegt vanuit diens hoorn.
 • Vraag de eenhoorn of hij of zij wijsheid heeft om met jou te delen. Wellicht zijn er stappen die je in de dagelijkse werkelijkheid kunt zetten om jouw intenties waar te maken.
 • Je mag het nu loslaten in het vertrouwen dat de eenhoorns en engelen jou het helpen manifesteren.
 • Bedankt de eenhoorn voor zijn liefdevolle hulp en begeleiding en keer dan terug tot je lichaam en grond weer en beweeg langzaam je lichaam.
 • Het kan goed zijn de inzichten en beelden meteen voor jezelf op te schrijven om later nog weer naar terug te keren.

Ik wens je een zuivere, liefdevolle maan. Voel je vrij je ervaringen te delen.

Cathelijne

http://www.angellightheart.nl / http://www.angelsco.nl

Bron: http://www.petrastam.nl/blog/2016/8/13/volle-maan-en-maansverduistering-18-augustus-2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.